Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestea8888

Moja dziewczyna kompletnie nie ma ochoty na seks:(

Polecane posty

Gość nestea8888

Jestesmy razem 3 lata, kiedys jeszcze bylo ok, sama zaczynala mnie dotykac, rozpoczynala ten seks, a teraz jest coraz gorzej, spotykamy sie tylko w weekendy i w te dwa dni seks jest raz, czasem dwa razy i zawsze z mojej inicjatywy. kiedys potrafilismy nawet ponad 10 razy na weekend. Widac ze ma ochote na seks, bo jak dotkne to jest mokra, ale widocznie nie ma tej ochoty na seks ze mna tylko z kims innym.

Gość english in use
spoko ja mama tak samo, jestem ze swpim facetem od ponad 2 lat na poczatku sie sama na niego rzucalam i wsytko bylo ok, z czasem ta ochota mija, w moim przypadku to tez wina tabsow anty bo jak zacznie mnie dotykac owszem robie sie mokra ale nie zawsze mam na sex ochote ale pozwalam mu wejsc we mnie, czasami ja mam ochote ale rzadziej, normalne

Gość nestea8888
ona nie bierze zadnych tabletek, zdarza sie tak ze ma ochote kochamy sie, ale tylko szuka pretekstow ze cos ja boli, i zebym przestal, w minute potrafi jej przejsc ochota, do tego nigdy nie miala orgazmu ze mna :(

Gość lopae
może umyj sisiora :classic_cool:

Gość jan wojcik
ty to masz szczęście!

Gość grrrom
no chyba nie wierzyłeś, że tak będzie wiecznie? :D

Gość grrrom
nigdy nie miała orgazmu a Ty się dziwisz że nie ma ochoty na seks?

Gość english in use
no to nie wiem po prostu taka potzreba u kobiet wiekszosci z czasem mija i juz :p dlaczego myslisz faceci zdradzaja? bo im zony nie daja

Gość jan wojcik
talu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Moja dziewczyna kompletnie nie ma ochoty na seks:( 17:17 nestea8888 Jestesmy razem 3 lata, kiedys jeszcze bylo ok, sama zaczynala mnie dotykac, rozpoczynala ten seks, a teraz jest coraz gorzej, spotykamy sie tylko w weekendy i w te dwa dni seks jest raz, czasem dwa razy i zawsze z mojej inicjatywy. kiedys potrafilismy nawet ponad 10 razy na weekend. Widac ze ma ochote na seks, bo jak dotkne to jest mokra, ale widocznie nie ma tej ochoty na seks ze mna tylko z kims innym. 17:19 [zgłoś do usunięcia] chłopak21lat to bierz ją kurwe siłą 17:20 [zgłoś do usunięcia] english in use spoko ja mama tak samo, jestem ze swpim facetem od ponad 2 lat na poczatku sie sama na niego rzucalam i wsytko bylo ok, z czasem ta ochota mija, w moim przypadku to tez wina tabsow anty bo jak zacznie mnie dotykac owszem robie sie mokra ale nie zawsze mam na sex ochote ale pozwalam mu wejsc we mnie, czasami ja mam ochote ale rzadziej, normalne 17:22 [zgłoś do usunięcia] nestea8888 ona nie bierze zadnych tabletek, zdarza sie tak ze ma ochote kochamy sie, ale tylko szuka pretekstow ze cos ja boli, i zebym przestal, w minute potrafi jej przejsc ochota, do tego nigdy nie miala orgazmu ze mna 17:22 [zgłoś do usunięcia] lopae

Gość nestea8888
no nie myslalem ze po 3 latach juz jej sie znudzi ze mna, ja jez pozadam tak samo, ani troche mi sie nie znudzila. Pytala ostatnio czy chcialbym cos zmienic w naszym seksie, jakies urozmaicenia, pomyslalem sobie ok, moze w koncu bedzie fajnie, tak jak kiedys bedziemy sie czesto kochac, ale nic z tego :(

Gość nestea8888
no nie ma orgazmu, nie wiem jak ja doprowadzic

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wcale sie lasce nie dziwie, bo perspektywa weekendu w którym miała bym sie tylko pieprzyc i nic wiecej nie jest kusząca

Gość jan wojcik
po co sobie robicie kłopoty?

widocznie slaby w te klocki jestes;) facet powinien wiedziec jak doprowadzic kobiete do orgazmu, a nie pytac teraz na forum

Gość nestea8888
ostatni orgazm miała w chwili gdy pasikonik usiadł jej na łechtaczce, po czym odwrócił się do niej i serdecznie się usmiechnął. Do dziś ma ciarki przechodzące po plecach

Gość nestea8888
kiedys cos tam wspominala ze ja ja tylko bzykam a powinienem popiescic itd bo inaczej nie dojdzie, robie to ale i tak nic sie nie dzieje a ja chcialbym zeby ona miala orgazm od penetracji

Gość ddddddddddddd
bez pzresady mozna urozmaicic ale obie osoby usza wykazac chec :p my ostatnio zaliczamy nektore pozycje z kamasutry jesli nie ma orgazmu to przyajmniej moze byc zabawa :)

Gość grrrom
to jaką ona ma przyjemność z seksu?

Gość ddddddddddddd
ja nigdy nie mailam orgazmu pochwowego ale moj doprowadza mnie do lechtaczkowego a potem whcodzi we lie, pewnie chodzi jej ze dla niej to zadna przyjemnosc a tylko obowiazek :/

Gość nestea8888
nie wiem jaka ma przyjemnosc, jak pytam to mowi ze jej dobrze

Gość grrrom
jesteś na najlepszej drodze, żeby stracić kobietę. Zacznij myśleć o jej przyjemności zamiast o swojej

Gość gddgg
jak jej dobrze jak nie ma orgazmu? ;o to tak jakby ktos cie mega podniecil ale nie doprowadzil do wytrysku, okropne nie? no wlasnie!

Gość nestea8888
no ale co mam zrobic zeby ona miala ochote na seks?

Gość grrrom
Ty masz się zmienić

Gość d.upcia
Bo z kobitkami czasem trzeba inaczej. Jak chcesz żeby ona zaczęła, to niestety musisz się o to postarać w ciągu dnia. Jakiś miły sms, czy kiedy jesteście razem- nagły całusek w ramię. Musisz okazać jej czułość. To nas nakręca i sprawia, że wieczorem mamy ochotę na seks. Dopieścić nas trzeba za dnia, żebyśmy w nocy mogły z siebie dać więcej niż wypiętą pupę :)

Gość nestea8888
caluje ja, mowie ze kocham, ostatnio duzo sie klocimy, moze to tez ma jakis wplyw

Gość Jaaaaaa27777777
No jak nie miała z Tobą nigdy orgazmu to ja się wcale nie dziwię, że nie chce.

Gość nestea8888
no to co mam zrobic zeby miala ten orgazm? probowalem juz wszystkiego

Gość Anastaszia
Piszesz, że żaliła Ci się, że ją tylko ruchasz, nie pieścisz, nie dotykasz nie całujesz, a ty piszesz, że robiłeś już wszystko... I najlepsze: ja chciałbym żeby miała orgazm od penetracji :D To ty jesteś typowa męska kłoda po prostu. Potrafisz ruszać tylko dupą i tyle... Zrób nastrój: światło świec bez lamp, cicha muzyka, zrób jej masaż, wycałuj jej całe ciało, weź olejek do masażu i wymasuj ją delikatnie CAŁĄ, a nie tylko plecy, pieść jej uda, biodra, całuj szyję. Baw się jej ciałem przynajmniej 30 minut, później ze dwa razy strzel jej minetkę i wtedy się weź za penetrację. Ty jesteś facet, a ona jest kobietą. Wy chcecie tylko fiuta mieć w gębie za przeproszeniem i jesteście zadowoleni - u kobiet to tak nie działa. Jak mężczyzna skupia się jedynie na cyckach i c*pce, to kobieta o niskim libido nie będzie miała ochoty na seks.

Gość d.upcia
Anastaszia- normalnie z ust mi to wyjęłaś. Rozmarzyłam się aż :)