Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malyna345

Dietka 1000 kcal

Polecane posty

Gość Malyna345

Czy jedząc 1000 kcal dziennie , wystarczy godzina ćwiczeń dziennie żeby schudnąć 1 kg na tydzień? A ile ćwiczyć żeby schudnąć przez pierwszy tydzień 2 kg?

wszystko zalezy od tego ile teraz wazysz. Jak 70 + to w pierwszym tyg schudniesz 2 kg bez cwiczen (zawsze pierwsza leci woda) A jak mniej niz 70 to tak do 1,5 kg (bez cwiczen) ja tak schudlam na tej diecie. A jak z cwiczeniami to tez zalezy jakimi. jak na spalanie to moz wiecej a jak na miesnie typu brzuszki itd to na wadze nie bedzie widac ze cos spadlo mimo ze w cm poleci

Gość Malyna345
Ważę 74 kg. Myślałam o ćwiczeniach aerobowych, bieganiu 2 razy w tygodniu, ćwiczeniach ewy Chodakowskiej oraz podstawowych ćwiczeniach typu brzuszki itp. Da radę do końca stycznia -14 kg?

Za duzo chcesz na raz i za szybko ci sie tego odechce. Na poczatek zacznij od diety 1000. i rob cwiczenia na przemian z bieganiem tzn np pon cwiczenia wt bieganie itd a dwa dni zrob przerwy do konca stycznia powinnas schudnac 12 kg w 100% wiec jest tez szansa na te 14. tylko pamietaj ze dieta 1000 znaczy ze masz jesc 950-1000 kalorii nie mniej i nie wiecej bo nie schudniesz. do tego regularne posilki i bez podjadania. A jak chcesz cos wiecej wiedziec to zapraszam do mojego forum. my jestesmy na diecie 1000 od niedawna.

Gość Malyna345
To ile czasu dziennie ćwiczyć?

Gość weronka@
jest ktos na diecie

Gość ISAE6785
A jak schudnąc na tej diecie 6 kg w 2 tygodnie?. Waże ponad 70 kg.