Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala wawa

Starania o drugie dziecko!

Polecane posty

podczytuje i widze ze "pani prawnik" ma strasznie duzo wolnego czasu i lubi mieszac domyslam sie ze ma jakies problemy osobiste i wyszukuje sobie mozliwosci wyladowania zlosci po co w ogole wchodzi na temat skoro jej on nie dotyczy hahaaha Dziewczyny, ja mam dzisiaj 5 dc, od 1dc zaczelam brac castagnus bo mam rozregulowane cykle, do tego biore olej z wiesiolka; starania zaczniemy w dniu owulacji lub po- chcielibysmy sprobowac poczac chlopca. jesli przez 4 miesiace nam sie nie uda to bedziemy starac sie we wszystkie dni plodne. O corke staralismy sie kilka lat i caly ten czas bralam kwas foliowy. Teraz smiejemy sie z mezem ze przesadzilam z kwasem bo corka jest straszna madrala i cwana z niej dziewczynka (czasem mam wrazenie ze zbyt cwana jak na swoje 2,5 roku) ;)

Gość ja też sie..
Cześć dziewczyny:) U mnie też 5 dc, cykle mam regularne 28-29 dniowe, niedługo zaczynamy starania;-) Pozdrawiam;-)

Gość ja też sie..
My nie celujemy ani w chłopca ani w dziewczynkę....bo wtedy to bym się chyba nigdy nie doczekała drugiego dziecka:( A nam płeć jest bez różnicy:)

Gość mamusinka :):):):)
ja chciałabym mieć dziewczynke, bo syna już mam.. ale jeśli bedzie synek też będziemy się cieszyć.. jednak jak narazie nie mam co rozmyślać o płci dziecka.. bo najpierw muszę zajść w ciążę :) a to jakoś ciężko nam idzie..