Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blanka1989

PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość spokojna_dusza
Za 1, ale miałam dobrego instruktora.

Gość jagodzianka z malinami
miałam dobrego instruktora (egzaminatora) i nie dałam nawet a 7

Gość jagodzianka z malinami
i nie zdałam, word tepi jak moze, ja niby 7 razy wymusiłam ten 7 raz był ostatni przynajmniej w osrodku szczecińskim, wszystkim "im" to oznajmiłam :)

Gość spokojna_dusza
Ja miałam tylko jeden błąd (kierunkowskaz), ale męczył mnie długo. Dyskusja była zażarta, bo czepiał się pierdół. Na koniec wygłosił długi monolog na temat kierunkowskazu, który niepotrzebnie dałam w jednym miejscu, a ja tylko czekałam na kartkę. Stawiałam, że do 10 razy sztuka (mój brat zdał za 7, a więc ja dawałam sobie więcej) i więcej razy nie zdaje, sama byłam zaskoczona i mój instruktor też;)

Gość jaq
za 2x w 2004 r a konkretnie 2 stycznia :D uczyłam sie na seacie i skodzie a zdawalam już na pandzie. w ogóle wczesniej panda nie jezdzilam, ale jakoś sie udalo.

Gość malokto
Blanka weź takich pierdół nie mów nawet. Tyle kasy, nerwów i czasu wywalić w błoto? Zdaje się aż się zda. Powiedz sobie, że egzaminatorzy to gnoje, którzy zarabiają na tych oblewanych i w końcu kiedyś trafisz na taki dzień, gdzie cię puszczą.

kurcze, bo wydaje mi się, ze albo oni są tak drobiazgowi i oblewają na złość i będę zdawała jeszcze tysiąc razy, albo rzeczywiscie nie potrafie jeździć i jestem jakaś kaleką drogową..