Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjhkj

Poszlam dzisiaj do kolezanki na ploty ale jej stekajace dziecko wszystko zepsulo

Polecane posty

Gość hkjhkj
A spadac durnie

Gość samotnik1112
heheheh kocham takie tematy cichych myszek co slowem nie pisną a siądą na kafeteri i ŁAAAA kurwa ogien kurwa normalnie tematem jebną ze XD ale autorce sie nie dziwie, sam nienawidze bachorow a matki polki hoooy wam w dupe do polowy

To może Sobie znajdz koleżanke bez dziecka? Tutaj smarujesz a u niej w domu pewnie słodkie oczka do tego dziecka robiłaś, jak Ci dziecko nie pasuje to znajdz Sobie inna znajoma bo żadna matka nie bedzie myslec o tym co ty mówisz i wymieniac na dziecko:) dziecko jest na 1m miejscu Ty dopiero na drugim, zapamietaj to Sobie :). Sorki za literówki

Gość co ty wiesz o zabijaniu
nastepnym razem wez ze soba sliski kocyk

Jestes zalosna. Bardzo dobrze,ze cie obslinilo i obmacywalo. Jak sie nie ma jezyka w gebie,tylko pomaranczowo w necie cisnac,to tak jest. Prostaczka. Pewnie i ty,i twoja kolezanka.

Gość lilann86
czytam co piszecie autorka napisała i uważam,że jestescie puste jak pustaki. Nie macie zielonego pojęcia o małych dzieciach. Skoro Wasze koleżanki maja dzieci to nie chodzcie na ploty. Dzieci nie są jak zabawki że śpią kiedy we chcecie. Chore jestescie.Wstyd czytać

Gość kiwi88ldz zamknij mordę
tłusta macioro sadło ci mózg zalało świnio?

Gość hkjhkj
kiwi twoj bachorek dla ciebie jest na 1 miejscu a dla mnie na ostatnim heheheh

Gość matka_malego_dziecka_.
mam mala dziewczynke ktora uczy sie chodzic, rozumiem cie autorko, nie lubisz dzieci, rozumiem tez to dziecko i jego mame, wina jest tylko i wylacznie twoja powinnas jej jakos dac do zrozumienia ze nie podoba ci sie kiedy mala cie zaczepia, wlazi na ciebie, slini czy cos tam jeszcze, niby skad ona ma to wiedziec? nie kazdy to lubi, masz prawo, ale nie zalic sie nam tutaj teraz, to niczego nie zmieni ani tego co bylo ,ani tego co bedzie , jesli sie znowu spotkacie. Ja bym sie nie obrazila gdyby mi to ktos delikatnie powiedzial, mala do kojca, ciasteczko, zabawka, muzyczka a ja ploteczki Poza tym najczesciej umawiam sie na ploty do kolezanek, kiedy mala spi, albo do kolezanke ktore tez maja male dzieci ;)

Gość wifigdansk
hehehe ale się uśmiałam.w tym wieku wszystkie dzieci takie są. ty też taka byłaś tylko gdzies po drodze zgubiłas tą beztroskość:)

Gość super jestes miła
fajnie, nie wiedziałam, ze moje dziecko tak ci przeszkadza

Gość super jestes miła
sram p.i.z.d.ą

Gość hkjhkj
do kogo piszesz? niby jestes moja kolezanka? :P tak tak , tu tylko tysiace polakow na kafe hahaha

Gość jfkflv
Jakie tysiace??? Miliony hahahaha

Gość hkjhkj
to az tylu polakow zeszlo na dno ? :P