Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta270

Kiedy mu powiedzieć??

Polecane posty

Gość Samanta270

Jestem w ciąży, w sumie nie staraliśmy się bardzo ale też nie zabezpieczaliśmy bo oboje chcieliśmy już mieć dziecko. Mamy zaplanowany wyjazd do Paryża za miesiąc, wiem od jego kolegi bo się wypaplał, że chce się tam oświadczyć :)) ja 2 dni temu zrobiłam 2 testy i wychodzi, że jestem w ciąży, okres mi się spóźniał ponad 2 tygodnie. Teraz nie wiem czy powiedzieć mu po wizycie u ginekologa za kilka dni czy w Paryżu jak się oświadczy jako taka niespodzianka bo wiem,że się ucieszy?

Gość karol w
lepiej teraz .bo pozniej roznie moze byc . pozatym z seksem ostrozniej trzeba mysl.

Gość Samanta270
z jakim seksem, kobiety w ciązy uprawiają seks :D a ja codziennie w sumie i nie zamierzam sobie ani jemu odmawiać. Chyba, ze lekarz by widział przeciwwskazania

Gość ljdlahdlahd
MODE CONTROLE ;)

Gość a ja mysle że
powiedz mu to w Paryzu zrób mu niespodzianke:-)

Gość Samanta270
tak chyba byłoby najfajniej ale mam nadzieję, że się nie wygadam :p zostały 3 tygodnie jeszcze także zdążę do lekarza pójść i zrobić badania

Gość nie zrozumiem dlaczego
hahha niespodziankę a co jeśli okaże się że wcale się nie chciał oświadczać a kumpel Cię wkręca ? ale będzie niespodzianka

Gość nie zrozumiem dlaczego
trzeba było zacząć temat od tego że zaliczyłaś wpadę i co teraz masz zrobić by nie wystraszyć faceta tia romantyczny wyjazd do Paryża hahahahah taaaa pewnie, burżuazja

Gość mkmliii
kup malutkie buciki ładnie zapakowane i jak on bedzie ci sie oświadczał w Paryzu to powiedz ze tez masz niespodzianke dla niego:)

Gość Samanta270
mkmliii-> mi to się ostatnio ryczeć chcialo jak kupowaliśmy prezent mojej chrześnicy a on się zatrzymał przy malych bucikach i tak się tym cieszył, boszsz takie duży facet i takie rzeczy go rozczulają

w Paryzu bedzie idealnie!!!!!!!!!!!!!! zrob tak to bedzie super niespodzianka, dlaczego od razu zakladac ze facet sie zalamie a niby czemu?

Gość Samanta270
kto powiedział że się załamie, on się będzie cieszył naprawdę, on bardzo chce mieć dziecko :)

Gość każda Samanta to półmózg
ktoś ci napisał ze z sexem ostrożnie a ty go wysmiałas no akurat ta osoba miała racje plemniki jak i orgazm powodują skurcze macicy i tym samym wydalenie jaja płodowego więc nie ciesz się za w czasu ! i nie zgrywaj mądrali sex owszem super w koncówce ciaży zeby doprowadzić do szybkiego porodu jak i po 12tc jak łożysko jest wykształcone

Gość Kupiekupie
Kupie pozytywny test ciążowy jestem.maslem77@gmai l.com

czym sie wybieracie do tego paryża samochodem? bo w pierwszym trymestrze też latać nie można bezmózgu :) I idiotko link co poslałaś już jest o seksie w ciąży zaawansowanej tam nie jest poruszany płód tylko dziecko z wykształconym łożyskiem i błonach i wodach płodowych ale debile nie odróżniają embriona od dziecka eeeh pora na biologie do podstawówki iść

Gość Samanta270
zaczynasz mówić do siebie bezmózgu?:D to czytać się naucz wieśniaro bo masz wszystko wyżej

Gość fgdfgdfgdf
płód - dziecko z wykształconym łożyskiem, a predzej z tgo co wiem jest zarodek, wiec "każda Samanta to półmózg" raczej racji nie ma..

Gość asiuuulasa
Wiem od mojego ginekologa ze jeśli ciąża przebiega prawidłowo nie ma powodu aby rezygnować z sexu. Bez znaczenia w jakim tygodniu ciąży się jest.

wiesniara ty na pewno jeste po stylu pisania i myślenia nie da sie tego ukryć

Gość fgdfgdfgdf
a i w podstawowce nie ma takiego przedmiotu jak biologia.. jest przyroda. .

no i sie wydało ze to gimnazjum ! w gimnazjum jest przyroda za moich czasów była biologia. Biedne dzieci sie w dom bawia a potem założą topik jak to powiedziały o ciaży a chłop je kopnął w dupe

Gość fgdfgdfgdf
chyba nie rozrozniasz gimnazjum od podstawowki.. w podstawowce jest przyroda,w gimnajum biologia ale nie przerabia sie tam i tak okresu plodowego człowieka. bynajmniej tak było kiedys ale teraz sa nowe podstawy programowe wiec moze i byc

Gość 150buff
ze względu na różnicę ciśnien nie poiwnno się latać w pierwszych tygodniach ciąży

Jeżeli Twój partner chciał dziecko, to pewnie się ucieszy:) Więc proponuję zrobić niespodziankę:). Przyroda jest w podstawówce. Biologia jest w gimnazjum.