Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Pilna głodówka na jeden dzień + wasze wsparcie.

Polecane posty

Gość szsszaaaaaaaaa
ja wode juz stracilam

Gość herbatka z cytrynką 2012
kiwi za bardzo nie wiem z tym ksieżycem - wiem tylko że jak w kalendarzu jest pełnia lub now czyli albo koło czarne albo jasne ksiezyca to w tym dniu lece na płynach - wychodzi tak co 2 tygodnie - dzis czarna "gęba" ksiezyca w kalendarzu. Gubie zazwyczaj 1,5 kg - i tak jak pisalam pół mi wraca - ale nie glodzac sie w pozostale dni 6 kilo zgubilam - jeszcze 4. zaczelam jakos na wakacje, moj tata mowi na to dieta ksiezycowa ale jak kiedys o takiej diecie poczytalam to ona na czym innym polega ale tak z ojcem sobie robimy tzw. ksieżyc co 2 tygodnie, czasem mama tez dołącza

Gość Nina z Loyda
MŻ TO NAJLEPSZA DIETA , TYLKO ZE MI NIE CHCA KG SPADAC , NIE WIEM DLACZEGO :(

ja MŻ stosuje ale wspomagam sie wlasnie takim jednym dniem na plynach co 2 tyg. bo wtedy jest jakis efekt i to szybciej jakos idzie - chociaz tez w sumie wolno - ale nastawilam sie na 60 kg na koniec roku i chyba dam rade to osiagnac

jest w aptece takie cos jak sesja czy student juz nie pamietam , ale mi najlepiej szło po czarnej kawie. ja zaraz bede pic 5 szklane- teraz mietowka bedzie- latam sikac jak kot z pęcherzem:)

Gość szsszaaaaaaaaa
dzis jest dobra faza na te p łyny?

Gość szsszaaaaaaaaa
czyli jak carna geba to mozna plyny dzis pic

Gość szsszaaaaaaaaa
wszystkie kalendarze mam bez faz ksiezycowych

tak dzis a potem 28 listopada-dobra faza ksiezyca na plyny na poczatku nie wytrzymywalam i na wieczor cos podjadlam - nie za duzo - ale lepsze efekty jak tylko płyny - teraz juz nie mam z tym problemu- tlumacze se ze to tylko 1 dzien i zawsze z niecierpliwoscia na drugi dzien rano biegne na wage - lubie widziec spora roznice - fajne uczucie, brzuch coraz bardziej płaski, boczki mniejsze - podobam sie coraz bardziej sobie hehe

Gość szsszaaaaaaaaa
a napisz co jesz w innych dnaich masz jakies ograniczenia?

no i od 19.00 godziny staram sie juz nie pic bo płyny tez ważą i jak za póżno pilam to nie wszystko wysikalam wiec juz piję do 19,00. A kalendarze takie papierowe najlepsze - gdzie pojedyńcze kartki są wyrywane - ja mam taki gdzie 7 dni jest na jednej stronie - tez sa te gęby ksiezyca zaznaczone

Gość sbssbsbsbsbsbsbbbs
a co jesz gdy jesz ;)

Gość sbssbsbsbsbsbsbbbs
no nie mam takiego 1kartkowego bo go wyrzucilam kiedys

No ja moja małą muszę nakarmic, z nia będzie lekko bo ona zje szybciutko ziemniaczki z brokułami:P gorzej jak starsza wróci i się zacznie, kanapeczki, obiadek i td:D

w inne dni leci jogurt naturalny z otrebami-, jablko, jajko, mieso z surowka - unikam chleba ziemniakow slodyczy - no i piję zawsze duzo. Czasem tost grahamkowy z serem żoltym, serek wiejski - to wszystko co wiekszosc na dietkach jadam, rybke, duzo salatek na bazie - pekinki, oliwy, mozarelli, czesto brokula, kalafiora, fasolke, czasami cos na ryzu czy brazowym makaronie - staram sie nie obzerac ale zeby nie glodowac - i wszystko koncze o 19.00. Zazwyczaj w niedziele sobie z rana wypisuje menu na tydzien jade na zakupy gdzies do marketu i tego pilnuje i stosuje. Z cwiczen rzadko cos bo jestem leniwa ale czasami cwicze z filmikami z mel b, w soboty biegam- ok 8-10km

Gość szsszaaaaaaaaa
dzieki za rozpiske

co do tej diety ksiezycowej to wlasnie ją kiedys czytalam - nigdy tak tego nie stosowalam - robie tylko plyn co 2 tygodnie - dlatego nie nazywam jej ksiezycowa a plynny ksiezyc

Gość szsszaaaaaaaaa
czyli nastepny ten dzien 28 tak?

tak - sprawdzilam dzis w kalendarzu kiedy geba bedzie - 28 listopada biala mordka wiec wtedy tez lece na plynach

Gość szsszaaaaaaaaa
bo dzis nie zaczne dostałam @ i nie dam rady ale 28 moge zaczac te plyny

kiwi - ja przybralam duzo po porodzie i potem tez bo zjadalam zawsze po maluchu - teraz wywalam do smieci i juz serce mnie nie boli ze wywalam jak czegos nie zje- bo se mowie co za roznica gdzie wywale - czy do smietnika smietnikowego czy do smietnika mego brzucha- wiec wole smietnik smietnikowy:)

herbatka z cytrynką 2012 ja tez tak teraz robie, kiedys było mi szkoda wywalac a teraz zamiast 4 pierogi gotuje starszej 2 bo jest niejadkiem wiec wywalam np 1nego a nie 3 :) takie porównanie a jak chce to gotuje kolejne 2 i juz :)

Owsianke jem codziennie bo uwielbiam, dzis głodówka jutro dieta owsiana, dziewczyny musze sie troszke pomeczyc aby wpaść ponownie na własciwy tor inaczej polegne :(

kiwi w nie duzych ilosciach pewnie moze byc - ale to strasznie podraznia zoladek - chociaz super oczyszcza- po takim soku kapuscianym lepiej krecic sie w poblizu kibelka:). A co do okresu to mam nie zbyt bolesne i nie patrze - jezeli wypada to i w czasie okresu lecialam na plynach i biegalam ale do tego trza podchodzic indywidualnie