Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitara115

związek a jego mama

Polecane posty

Gość gitara115

Mój facet kiedy jest ze mną sam na sam jest super,kiedy jesteśmy ze znajomymi również ok.Ale kiedy jesteśmy z jego mamą zaczyna zachowywać się jak idiota, tzn staje się wobec mnie chamski,np przykleja mi gumę do żucia wyjętą z buzi do talerza na którym jem, ignoruje mnie,nie rozmawia ze mną udając ze mnie tam w ogóle nie ma,mówi do mnie w sposób lekceważący lub niemiłym tonem,kiedyś ni z tego ni z owego mówi mi że mam żółte zęby(...masakra) wszystko to kiedy jesteśmy z jego mamą,kiedy jesteśmy sami jest miły i normalny.Nie wiem tak jakby chciał sprawdzić czy go ochrzanie przy matce,czy chce pokazać swojej mamie ze mu na mnie nie zależy żeby jej nie wiem przykro nie było.nie rozumiem tego kolesia,jak go pytam o co chodzi to unika tematu,albo obraca to w żart

zerwij z nim, nie dojrzał, boi si ematki, jest przez nią steropwany. to nigdy nie będzie dobry partner, a wkrótce i teściowa zacznie cię gnoić. takie sytuacje są niezdrowe.

Gość gitara115
dojrzewam do tego żeby go zostawić ale chyba potrzebuje jeszcze kopa i motywacji