Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prośba o podanie nazwy leku

Lek na bezsenność na tle nerwowym

Polecane posty

Gość wirikoolla
Na tle nerwowym to najlepiej jakiś suplement z melisą np forsen, sama go zażywam od jakiegoś czasu i nie widzę żadnych nieprzyjemnych syndromów następnego dnia. Czuę się wyspana i mogę pracować umysłowo bez problemu.

Gość verdammte
Może mi ktoś powiedzieć, czy ten Forsen jest tak dobry, jak się słyszy? Bo kogo się teraz nie zapytam (a pytam ludzi, o których wiem, że wcześniej brali inne tabletki) to w odpowiedzi słyszę Forsen, Forsen, Forsen. Warto go kupić?

Gość wennnecjanna
verdammte skład Forsenu jest ziołowy (melisa, szyszka chmielu), zawiera też magnez i witaminy, dlatego z pewnością wycisza i uspokaja organizm przed snem, ale czy w Twoim przypadku pomoże, przekonasz się sama.

Gość gość
Lekarstwo na taki stan: dwie godziny ćwiczeń po pracy (rower,bieganie,basen, siłownia, fitness - czy co tam lubisz), ale takich konkretnych! Do padnięcia na twarz ze zmęczenia. Potem prysznic, dobra, zdrowa kolacja, żadnego alko. Porządny sex przed zaśnięciem. Rano człowiek się budzi w świetnym nastroju z gigantyczną ilością energii do życia. Wiem co mówię. Sam byłem przez jakis czas w depresji. Po zamówieniu oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl zacząłem czuć się lepiej i uprawiać sport. Teraz jestem pełen zycia.