Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korbka.

siedze i wyje...

Polecane posty

Gość korbka.

na wlasne zyczenie utworzylam se patologiczna rodzine.Mam co chcialam....:'( tylko dzieci mi najbardziej zal....:'( :'(

Gość Iiiiaaaahhhh
Jak to na własne życzenie?

Gość do autorki.
napisz coś wiecej...

Gość korbka.
rodzina mojego meza jest patologiczna....przez nia i wlasna glupote popadlismy w dlugi.Chcialabym odciac sie od calej chorej rodziny meza ale nieda rady...:-( przez cala sytuacje coraz czestrze klutnie z mezem....chcialabym mieszkac sama z dziecmi....moj maz upodabnia sie do nich...nie radze se juz....

Gość Iiiiaaaahhhh
A dlaczego oni są patologiczni?

Gość korbka.
oj duzo,duzo by pisac....wczesniej bylo pieknie i kolorowo....dzis....szaro,smutno i do kitu.

Gość wredniucha05
po prostu życie

Gość korbka.
opowiem w skrocie czemu: ojciec meza to alkocholik za ktorego sie oczywiscie nie uwaza.Ale ma juz na sumieniu pobicie jego matki a swojej zony kilkakrotnie,mial kochanki,przynosi tylko czesc wyplaty do domu,zadluzeni na maksa.Ona nadal z nim jest,nie pracuje,maja 9 letnia corke ktora nawet na wycieczki z 26 zl nie jezdzi bo ich nie stac.Ale piwko i fajki byc musza.Kilka lat temy z mezem wzielismy dla nich duza pozyczke(nie komentujcie tego,wiem...glupia idiotka ze mnie ze mnie na to namowili) do dzis spacamy ich dlugi...przez co sami jestesmy zadluzeni.Brat meza tez alkoholik,dzien zaczyna od kilku piwek.Duzo by jeszcze opowiadac....

Gość korbka.
maz haruje zeby dorobic..ja niewiele zarabiam..ledwo ciagniemy koniec z koncem...wszystko dmawiam dzieciom...na nic mnie nie stac.Kupilam buty na zime dzieciom,kutrki a sama przechodze zime w przemakajacych adidasach bo zwyczajnie niemam pieniedzy.Tesciowa nie oddaje nam z tyc rat co za nia musimy placic.Nie chce mi sie zyc juz coraz bardziej.:-( Nie tak zostalam wychowana....

Gość korbka.
maz haruje zeby dorobic..ja niewiele zarabiam..ledwo ciagniemy koniec z koncem...wszystko dmawiam dzieciom...na nic mnie nie stac.Kupilam buty na zime dzieciom,kutrki a sama przechodze zime w przemakajacych adidasach bo zwyczajnie niemam pieniedzy.Tesciowa nie oddaje nam z tyc rat co za nia musimy placic.Nie chce mi sie zyc juz coraz bardziej.:-( Nie tak zostalam wychowana....

Gość korbka.
no...pewnie.Szkoda ze temat nie jest o cyckach i cipkach...ktos by moze sie zainteresowal.

Gość co mam ci radzić?
ja mam podobnie, tylko mąż odszedł i ze wszystkim borykam się sama

Gość Iiiiaaaahhhh
A kredyty wy wzieliscie tak? Na was jest? Nie znam sie prawnie na tego typu sprawach.. Szkoda ze nie można oddac im tego kredytu :) i sru, niech sie oni męczą..

Gość a powiedz
A dlaczego nie możesz się odciąć od tej rodziny?

Gość Złośnica86
Co można napisać... współczucia. :(

Gość robisz błędy
a czy teściowie nie mają żadnych dochodów? dlaczego wy spłacacie ten kredyt? na kogo go braliście? nie masz żadnych możliwości wyegzekwowania od teściowej zwrptu choć części wpłaconych pieniędzy?

Gość korbka.
juz odpowiadam

Gość korbka.
pisalam kiedys tu o tym...wszyscy mnie zjechali i slusznie zreszta. to jest na nas kredyt...byl juz komornik i te sprawy.Co miesiac prosze sie i upominam tesciow o zwrot raty ktora bank mi sam sciaga z konta...i co miesiac slysze ze niema,ze potem i co prawda po moich dlugich ponagkaniach oddaje mi jakies 1/4 kredytu.Nie wspomne tez ze przez ponad rok splacalismy go sami bez odciagania od nich bo maz troche lepiej wtedy zarabial.A teraz?? wiem ze sami nie maja pieniedzy i wiele innych dlugow i naprawde nie maja z czego oddawac ale ja juz mam to w d...juz mi ich nie zal bo przez nich sama biduje..:-( dzis po raz kolejny musialam sie upomniec o czesc kasy.wczoraj pisala ze ma dla mnie dzis juz niema.Wkurwilam sie...

Gość korbka.
i napisalam jej ze mam to juz dupie,ze nie chce ich pieniedzy i ciaglego upominania sie i prszenia o zwrot.Ze sama sie zadluze ale splace to sama i nic od nich nie chce...teraz niewiem jak ja to zrobie. nie chce zadnych darow od was,wspomogi.Ale dzieki. mam juz dosc tego zjebanego zycia...chcialam tylko pogadac

Gość korbka.
dlaczego sie nie moge odciac??? nie moglam bo trzymal mnie ich kredyt i co miesiac mysialam sie plaszczyc przed nimi i prosico zwrot za rate...ale teraz po tym co jej powiedzialam odetne sie...nie chce miec z nimi nic wspolnego.Tylko ich corki zal...to moja chrzesnica.

Gość Iiiiaaaahhhh
Kuzwa nie ma jakiś prawnych kruczkow zeby tych darmozjadow podkopac? Może jakiś znawca sie wypowie?

Gość korbka.
kruczkow...??? ten kredyt byl wziety calkowicie na nas,mnie i meza...tak obiecali ze beda splacac...wiem moja glupota.tylko ja jedna sie wachalam i bylam na nie...ale po wielu namowach uleglam.oni ta patologia sami sa na dlugach....ale jak pisalam na piwo musi byc,na fajki tez. ech...duzo by pisac.Juz nie wspomne o tym ile sa nam jeszcze winni poza kredytem.

Gość korbka.
moja corka teraz bedzie miala urodziny.Mialam jej odmowic wyprawienia urodzin??? chciala z kolezankami,u nas w domu.Nie mam kasy na to ale nie chce jej odmawiac znowu czegos....

Gość konewkaaaaa 32
autorko z jakiego jestes rejonu pl?

Gość korbka.
dolny.slask

Gość korbka.
czy ktos ma pomysl jak rozwiazac ta patowa sytuacje???

Gość totaka
ja niestety nie mam dla Ciebie rad, ale podnoszę może ktoś bardziej doświadczony w radzeniu sobie z kłopotami się wypowie. A twoja rodzina? Masz się do kogo zwrócić? Mąż też popija? Rozmawiałaś z nim na spokojnie, o tym jak ci ciężko?

Gość korbka.
dziekuje za jakis odzew....tak,maz tez popija.Oprocz tego jest naprawde wspanialym facetem,lepszego czlowieka nie znam,baaaardzo go kocham...ale popija.bylo wiele rozmow juz na ten temat.Jest tak ze czasem nie widzi problemu,ale jak przesadzi to go zauwaza i sa przeprosiny,mowi ze nie chce pic,ze mam racje i przestaje.Ale do czasu.Nie dziwi mnie to,w kolo wszyscy pija...:-( ale staram sie go dystansowac. z tesciowa zrywam wszelkie stosunki.Maz jest za mna,po mojej stronie bo przyznaje mi racje,ale to jego mama jakby nie patrzec kontakt jakis miec bedzie.