Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekompletna.

jestem 20-letnią ładną dziewicą

Polecane posty

Gość niekompletna.

do wzięcia. Czy w ogóle jakikolwiek facet to doceni? Trochę o mnie: Rok temu zostawił mnie po 3,5 latach chłopak (seksu nie było. Wiem że to dziwne ale on nie był chętny do takich rzeczy), czuję się trochę samotna. Niby jestem ładna, tak znajomi powiadają, szczupła, nie mam kolegów, ogólnie to raczej typ spokojnej dziewczyny, nie imprezowiczki, nigdy nie miałam fajki w ustach, piję niedużo, ale nie mam powodzenia. interesuję się wieloma rzeczami. Na wszystkie tematy mogę rozmawiać. Tak się uczpeiliście że nie można spotkać już wartościowej dziewicy, a jak już napotykacie to nie zwracacie na nią uwagi, drodzy panowie :(

Gość Romeo......................
ja docenię a skad jestes?

Gość IMO12358
Kolejna Kafeteryjna "Dziewica" - to jakaś plaga. :D

Gość xXxXxXxTtTtTt
I na forum faceta szukasz?Ogarnij się dziewczyno i rozejrzyj za chłopakiem w realu!Na pewno doceni to,co masz do zaoferowania... o ile nie przekolorowujesz ;)

Gość niekompletna.
po to jest forum, aby m.in. wylać swoje żale. Niektóre żalą się, że są dziewicami a niektóre płaczą że się rozdziewiczyły z byle kim. Ja tylko narzekam że jestem samotna. I wyjaśniam, że istnieją jeszcze dziewice ;) Jestem z Podkarpacia ale mieszkam na Lubelszczyźnie.

Gość ile wzrostu, jakie stopy
Ile masz cm wzrostu? Jaki rozmiar stopy?

Gość IMO12358
Rycerz usłyszał, że dziewica - do tego dwudziestoletnia - i już jest. :classic_cool:

Gość niekompletna.
A gdzie jest napsiane że ja szukam faceta na tym forum? Mój wątek m.in tyczy się tego, że faceci narzekają że nie ma już dziewic a sami takie olewają.

Gość Dasd
Nie zajmuj się ogółem facetów, tylko poszukiwaniem konkretnego... Typa. Spod ciemnej gwiazdy. ;-)

Gość IMO12358
Bo nie ma dziewic (przynajmniej poza podstawówką), Ty jesteś Kafeteryjną Dziewicą, a to już różnica. :classic_cool:

Gość xXxXxXxTtTtTt
IMO,ten towar mi się już przejadł; może spróbuję dla odmiany Sarniny ;) @Niekompletna: to chwalisz się czy żalisz w końcu? Jak jesteś taka ładna jak piszesz,to długo samotna nie będziesz; no,chyba że zapomniałaś napisać o jakichś cechach swojego charakteru,które mogłyby mieć znaczenie...

Gość pluto20
Na wszystko jest czas w zyciu. Rozwijaj sie , baw sie z kolezankami a napewno jakis facet cie kiedys dostrzeze :) Pierwsza sprawa tu musisz sie dowiedziec co chcesz od faceta , bo ja do konca nie wiem sam czego chce od dziewczyn :D Wiadomo wiek i zwiazki znajomych , Nie patrz na innych ludzi bo kazdy jest inny. szukanie faceta na sile to bez sensu . Ja tez moge znalesc sobie dziewczyne byle jaka tylko to nie ma sensu . Na samotnosc jest zawsze rada :P Zreszta Pewnie No chyba ze zalezy ci na przespaniu sie z byle jakim gosciem . Pelno takich typow tylko pozniej nie pisz ze cie olewa :P

Gość IMO12358
Rycerzu - jeśli uda Ci się złowić, to może będzie uradowana. Tylko działaj szybciej niż poprzednio, bo Sarenka równie rącza co nastolatka. :P

Gość pluto20
Raczej wiekszosc facetow nie umie zyc bez zwiazkow ,

Gość niekompletna.
Z jednej strony uważam, że mam wiele zalet, np. nie zależy mi na utracie dziewictwa z byle kim i na szybko. Chcę to zrobić z kimś, kogo pokocham. Z drugiej strony żalę się. Jestem zbyt spokojną i mało spontaniczną osobą by łatwo kogoś poznać :(

Gość IMO12358
Przyjdź za 5 do 10 lat z tym samym tematem, a wtedy MOŻE uznamy Twój "problem". :P

Gość pluto20
Tak juz jest poprostu :P Spokojni kontra inprezowicze. cechy charakteru :P jedni lubia spokojne zycie inni pelne adreanily i wrazen ,

Gość pluto20
O kurwa chyba zaczynam siebie rozumiec -.-

Gość niekompletna.
Ale teraz mam problem i teraz piszę na tym forum. Bo lata studenckie to najlepszy czas by poznać swoją drugą połówkę, a u mnie pustka Inne dziewczyny chociąż mają kolegów, ja nie :P

Gość niekompletna.
a Ty pluto jakim typem jesteś?

Gość niekompletna.
To w jakim jesteś wieku, Fubu?

Gość xXxXxXxTtTtTt
Chyba zaczynam łapać... Faceci nie chcą sami do Ciebie lgnąć jak opiłki żelaza do magnesu?A może powinnaś sama do nich wyjść?Przyjaźni czasem trzeba poszukać,zamiast czekać nieruchomo aż Cię raczy znaleźć; podobnie z facetem (w dzisiejszych czasach kobiety też mogą rwać,słyszałaś o tym?).Chcesz zmienić obecny stan,to musisz się choć trochę przemóc ;)

Gość niekompletna.
Dzięki za radę ;) ale wiesz, próbowałam wychodzić z inicjatywą. Jednak nie potrafię zainteresować mężczyzny na dłużej. Zazwyczaj mnie olewają niestety. Nudzę ich.

Gość xXxXxXxTtTtTt
I chyba doszliśmy do sedna.A tak z ciekawości: nudzisz wszystkich czy tylko amatorów szybkiego bzyknięcia?