Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania wspppp

czy oplaca sie telefon komorkowy

Polecane posty

Gość ania wspppp

obecnie mam telefon stacjonarny tp.sa ale wkurza mnie to bo rachunki nie zchodza ponizej 150zł ostatnia faktura wyglada tak plan doMowy 60 50,41 lokalne i strefowe 22,64 miedzystrefowe 15,35 do sieci komorkowej 86,95 do zaplaty 175,35 zastanawiam sie czy nie lepiej sie oplaca miec tel komorkowy jak myslicie?

Gość jakie 75 zł...
Chyba w abonamentach na firme, to sie wtedy zgodze. Dla szarych ludzi no limit to gdzies ze 100 zł

Gość ania wspppp
no tak ale mi szkoda zrezygnowac nigdy nie mialam komorki nie wiem jak to jest jakby mogl ktos to jakos doradzic pomuc bo nie wiem czy lepiej zstac przy tym co jest czy jednak kupic komorke

Gość ania wspppp
czyli jednak koszty są jeszcze wieksze sam abonament 150zł a gdzie rozmowy ja mam maly abonament w tp 50 zł i 60 min na domowe za darmo komorka wygodniejsza wiec dorzsza

Gość Ada23xc
Oceńcie mi ten telefon czy się opłaca: HEYAH wciska mi: LG Switch L3 za 1zł, czy ktoś miał do czynienia z tym phonem jak go oceniacie opłaca się????????? czy to szajs???

Jezu naucz się czytać i zainwestuj w słownik. W tym abo masz no limit, czyli za żadne rozmowy już nie płacisz. Zresztą ile ty masz lat kobieto? :o Idź do jakiegoś komisu, kup prosty telefon, starter jakiejś sieci, doładuj i dzwoń. Przekonasz się jak to jest mieć komórkę bez wiązania się w żadne umowy.

Gość L3 to szajs ale
zalezy jaki masz obecnie telefon. Może jeszzce wiekszy szajs masz to nie bedzie tak bolało jak nowy wezmiesz :D W kazdym razie ekran 3.2 cala i rozdzielczość 320x240 mowi juz samo za siebie :classic_cool:

Gość ania wspppp
29 ale ja chyba zostane przy tym co mam ja nie wierze ze za rozmowy sie nie placi

Gość L3 to szajs ale
Co sie dziwisz, ta baba to reklamuje telefony stacjonarne. Pewnie sie zajmuje akwizycja stacjonarnych :classic_cool:

Gość ania wspppp
jak telefon bez umowy???????

Jezu, nie wierzę, 29 lat i ona nie wie, że istnieje coś takiego jak pre-paid, usługa przed płacona w telefonii komórkowej zwana potocznie telefonem na kartę. :classic_cool: to jest prowo!