Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcewolnosci

mam dość mojej żony ale rozwiode sie z nią dopiero po porodzie

Polecane posty

Gość chcewolnosci

jescze 2 miesiace i zaczne proces nie chce jej teraz denrwowac zeby urodzila zdrowe dziecko potem mam gdzies co znia bedzie

Gość to_ja_dziewczyna :)
no pieknie, a to niby dlaczego??? mysle ze masz to samo co moj maz, nie rozumiecie kobiet w ciazy, jak hormony nami zadza! po porodzie mielismy powazny kryzys, z czasem sie zmienilam, zaczelam zauwazac w nim mezczyzne, dbac o niego, kochac, pogadaj z nia o tym. a to malenswo??bedzie samo?ono chce szczesliwa mame i tate!!!

Gość ala21233
Ją np zaniedbam męża pod względu sex

Gość chcewolnosci
niestety moja wybranka zakomunikowała mi że jak przyjdzie na swiat nasza córka to ona nie będzie pracować tylko zajmowac sie nią i domem przynajmniej do 15 roku zycia, jest jeszcze innych smaczkow

Gość To zależy ...
Niedojrzały palant, to po co to dziecko?

Gość jebusek77
wiesz co stary,jestem facetem,ale nie pojmuje takich ludzi jak ty.Powinienesprzejmowac sie co znia bedzie i to bardzo bo to na zawsze bedzie matka twojego dziecka.Chcesz czy nie taki jest fakt.

Łatwo powiedzieć wesprzeć. Takie w ciąży są najgorsze bo rządzą nimi hormony żeby się najchętniej zabiło taką. Są bardziej skoro do awantur. Lepiej odejdź. Mężczyzna to skomplikowane urządzenie i nie jest stworzony do wysłuchiwania płaczu dziecka. On potrzebuje spokoju.

Gość wiagrus
będzie matka tego dziecka nie jego a takich matek naszych dzieci mozemy miec z 5 naj mniej:D

Gość jebusek77
Tylko,ze kazde dziecko ma jedna matke.Nieszczesliwa matka wychowuje mieszczesliwe dziecko.Twoje dziecko.Ile ty masz lat???