Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona przyjacilka1986

Myślałam,że mam kolezanki ale nie mam. Podobno jestem wredną.....ah płaczę teraz

Polecane posty

Nie zaprosiła mnie jedna na ślub - inna mi wyznała, że podobno dlatego abym nie zakłócała wesela, to nie moja wina,że zawsze są jakies afery z moiim udziałem inna zaprosiła wszystkie koleżaki oprócz mnie do siebie, a ma nowego faceta i strasznie o niego dyga, pzoostałe koleżanki albo mają mężów albo taką nadwagę że uhuhu a ja wolna i szczupła...to nie zaprosiła mnie ;( a tak to jak wyjscie do klubu do wszystkie chcą ze mną iść (bo liczą,że w mojej obenosci bramkarze je wpuszczą) albo jak mówię,że ide do kolegów czy cos to też nalge wszyskie do mnie ojej wez mnie ze soba ;( dlaczego one są takie? !?!?!

Gość kk[k[k
nie płacz - tak to już jest poszukaj sobie faceta skoro ładna z ciebie dziewczyna to to raczej nie będzie taki duży problem i olej je - do niczego ich nie potrzebujesz w sumie- masz 26 lat? To w sam raz żeby pomyśleć o swoim życiu i jakiejś relacji z facetem, czyms na stałe a kolezanki olać

"to nie moja wina,że zawsze są jakies afery z moiim udziałem" - opowiedz, bo ciekawe :classic_cool:

No to nie moja wina że każdy facet mnie pragnie i zostawiają swoje dziewczyny bo mnie widzą. Jeden wypchnął swoją dziewczynę przez balkon (na szczęscie to było piętro), żeby okłamać mnie że przyszedł sam. I afery typu że jakaś mnie próbowała pobić bo facet ją zostawił bo tak bardzo pragnął się ze mną umówić. Inna afera że zatańczyłam topless, ale mam usprawiedliwienie - była pijana, impreza w pełni, faceci nagrzani, wszyscy tańczyli, to zdjęłam bluzkę. To zawsze inni robią afery z mojego powodu, ale to nie moja wina.

to akurat podszyw, nie odwalałam chorych akcji typu toples, ale raz np. za duzo wypiłam, wymiotowałam, jeden facet mi pomagał, chlopak kolezanki...trzymał mnie a potem mył a ona była na niego i na mnie wsciekla. Innym razem jeden mnie pocieszał...a mialam powody do placzu. Mam 26 lat ale nie moge znalezc nikogo, poza tym nie uwazam sie za ladna, nie mam powodzenia u facetów.

Gość Ziomoslaw Czepinski
Jeden wypchnął swoją dziewczynę przez balkon (na szczęscie to było piętro), żeby okłamać mnie że przyszedł sam. Hahahahahahahshahs no za to to dam 8/10 niezlr dzieki za troche smiechu:-)

Gość Ziomoslaw Czepinski
Swoja droga skad jestes podszywie? Marze o kims z takim zajebistym poczucie humoru:-)

To była dziwna akcja, bo ja akurat wyszłam na balkon, stałam z drinkiem w dłoni, była noc, a my staliśmy na balkonie i rozmawialiśmy. Słyszałam jak na dole coś jęczy, ale myślałam że to koty. Potem się okazało że to jego dziewczyna leżąca na trawniku po tym jak ją wyrzucił przez balkon.

Ziomoslaw Czepinski > a jesteś facetem?

Gość Ziomoslaw Czepinski
Tak:-)

zostaw namiar na siebie, to podszyw się odezwie

Gość Ziomoslaw Czepinski
To podszyw, ja jestem kobietą

Gość hnk87
Pierdol kolezanki, znajdz sobie faceta ;)bd zadowolona zarówno w głowie jak i fizycznie. :)