Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :ey fella

dlaczego kobiety maja takie parcie na tych roznych cpunow, przestepcow, agresywn

Polecane posty

Gość :ey fella

ych typow, kolesi ktorzy widac z gory że źle rokuja. A one cos zawsze doszywaja do tego jakas marna historyjke " on się mieni, on taki nie jest tak naprawdę, to wspanialy facet tylko wy tego nie widzicie" itp. dyrdymaly. Dlaczego tak jest?

Gość bo wydaje im sie ze taki
przyglup o iq storczyka zapewni im emocje i dobre rzniecie.

Gość hiehiehiehieheie
kobiety? raczej takie same idiotki jakich idiotów wybierają ;) ja bym w życiu na takiego gościa bez perspektyw nie poleciała...

Gość jfhdj
bo zycie z nimi jest interesujace ;)) na chuj mi jakis nudziarz i szarosc dnia codziennego

Gość avp2
No tak po chuj ja studiuje medycyne jak i tak zawsze bede nudziarzem :o Jutro rezygnuje że studiow i ide bic ludzi do parku. Wezme sobie jakies glany kupie i skrzynke zubrow

Gość ajamysleze
avp2 wiesz - to zależy jakie kobiety Cię interesują. jeśli inteligentne to dobrze obrałeś drogę życiową, jeśli natomiast łatwe idiotki to masz rację, lepiej ruszaj pod monopolowy na mordobicie ;)

Tak samo można zapytać dlaczego mają takie ciągoty do muzułmanów i dorabiają podobne głodne historyjki "przecież on jest inny", "on jest taki czarujący, nie mógłby mnie uderzyć!", a później jest wielki płacz, bo przed ślubem może i są silne emocje i dobre rżnięcie, ale po ślubie jest piekło. To jest chyba taki typ kobiet, które mają podświadomą potrzebę bycia szmatą i może nawet mimowolnie lgną do takiego elementu.

bo kobiety sa glupie i naiwne. ale....nie potepiajcie tych kobiet. badania wykazują, że taki agresywny, osobnik, popelniajacy przestepstwa , dzieki kobiecie zachowuje sie mniej patologicznie, niz jakby byl singlem. jest to naukowo udowodnione. dlatego owe nauiwne i gupie jak but kobiety robią jednak dla spoleczensytwa cos dobrego