Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cannelloni

Blada kreska 3 tygodnie po owulacji!

Polecane posty

Gość cannelloni

Jestem w 40dc, owulacja byla okolo 20dc. Robilam w terminie miesiaczki 2 testy, byly negatywne. Dzisiaj zrobilam 2 i byly mega blade kreski. Objawow nie mam zadnych. Ani zmeczenia, sennosci ani skokow nastroju, czuje sie wrecz wysmienicie. Chociaz tydzien temu czulam sie jak prze @ ale przeszlo. Piersi, brodawki bez zmian, zero bolu brzucha, no wszystko jak gdyby nigdy nic. Jem normalnie, nic mi nie smierdzi i tylko te 2 blade krechy ponad 3 tygodnie od stosunku nie daja mi spokoju. W poprzednich ciazach mialam rozne objawy, sugerujace ciaze lub tez okres, a teraz NIC

Gość cannelloni
?

Gość powiem,ze......
Dwie kreski blade czy nie zawsze oznaczają ciążę.

jak również nie przy każdej ciąży są jakieś objawy, prócz zatrzymania okresu

Gość ja robiłam 4 testy
Bo nie wierzyłam, że jestem w ciąży a jak poszłam na wizytę do gina to powiedział, że jeden już w zupełności potwierdza ciążę. Więc skoro kreski są to jesteś w ciąży :)

Gość ja robiłam 4 testy
I niebawem zaczynam 3 miesiąc a oprócz braku okresu i powiększonych piersi nic mi nie dolega, nie zwracałam ani razu.

Gość cannellonni
Wiem wiem, ale dziwi mnie to ze mialam objawy jak przed @ jeszcze tydzien temu i nagle zniknely. No i na pewno 3 tygodnie temu byla owulacja, dziwne troche ze te kreski sa tak ledwo widoczne. Przy identycznej sytuacji lata temu mialam od razu gruba kreche, a tu musialam kilka minut czekac na taka superblada. Wtedy tez robilam po 3 tygodniach

Gość powiem,ze......
Zawsze sa takie objawy przed terminem spodziewanej miesiączki. Zrób kolejny test za 2-3dni.

Gość Też miałam drugą
bladą kreskę tylko w 32 dniu cyklu a objawów żadnych oprócz braku miesiączki. Teraz jestem w 13 tygodniu.

Gość starania o drugie dzieciątko .
Jak długie miałaś cykle???

Gość Też miałam drugą
Dwa miesiące wczesniej odstawiłam tabletki pierwszą miesiączkę miałam po 30 dniach drugiej nie dostałam.

Gość cannelloni
Normalnie mialam cykle 28-31dni, teraz sie to kilka dni przesunelo ale czy zawazyloby to az tak na tescie? Tak sie zastanawiam, moze sie ciaza nie rozwija dlatego test wychodzi pozytywny?? Jedyne objawy jakie mialam to rozdraznienie ale po kilku dniach przeszlo :o

Gość asgkkagx
cannelloni ja miałam identycznie jak Ty :) Tgesty mi nie wychodziły w terminie @ dopiero jakieś niecałe 2 tyg później :) USG rozwiązało tajemnicę- owulacja mi się przesunęła :))) Stąd testy nie wykazywały, bo ciąża była za młoda ;)

Gość Bambuukoparnabuko
cannelloni, to idz na bete i bedziesz miala jasnosc. Mam nadzieje, ze nie osierocisz tematu i napiszesz co ostatecznie z tego wyszlo.

Gość cannelloni
Dam znac co bedzie dalej, jutro planuje isc na bete asggkkagx - sek w tym ze ja wiem ze mialam przesunieta owulacje, normalnie mialabym jeszcze wczesniej, nawet o tydzien, wiem ze teraz mialam ok 20dc, wskazywaly na to wszystkie znaki na niebie i ziemi, a obserwuje siebie od dawna. Skoro tydzien po przesunietym terminie wychodza mi przezroczyste kreski na testach to wydaje mi sie to dziwne

Gość lenka98903283482
mysle ze to napewno ciaza:) mialam tak samo:) robilam bete w dniu daty spoedziewanego okresu, wyszla mi dokladnie 1,27:) nikt mi nie wierzyl ale ja sie upieralam ze napewno doszlo do zaplodnienia. nawet lekarz próbował mnie zmylić:) ale ja wierzyłam że ponad 1 oznacza już zaplodnienie:) i miałam racje, w wigilie czekam na moje Maleństwo:)))

Gość Po ilu minutach pokazały
się kreski?Wiesz niektóre testy takie są że zawsze jest jakiś ślad kreski z tego względu że w tym miejscu miała być kreska potwierdzająca tym bardziej że piszesz że są przeźroczyste.Wg mnie tak u ciebie jest.Kreseczka powinna być zabarwiona.

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
Nigdy nie spotkałam testu który zostawilby jakiś skąd gdyby ciąży nie.bylo.

Gość cannelloni
Kreski pojawily sie po kilku minutach, ale w czasie przewidzianym w instrukcji. Na pewno jest to kreska nie tylko slad gdzie powinno byc zabarwione bo jest bardzo bladorozowa. Tydzien temu robilam 2 testy i wiem jak ten slad przezroczysty wyglada Co do samych testow to owszem moze wyjsc pozytywny np przy torbieli, wyjdzie tez pozytywny przez pewien czas po porodzie albo po poronieniu. Np zarodek sie juz nie rozwija ale jeszcze nie opadnie na tyle stezenie hormonu zeby test nie pokazywal 2 kresek. Zastanawiam sie wlasnie czy u mnie tak nie jest bo to juz bylby koniec 5 tygodnia i to biorac poprawke na wszelkie opoznienia

Gość mkmk123123
Jak robiłam swój I test - to ja zobaczyłam drugą kreskę bladoróżową to stwierdziłam ze nie ciąża. Po godzinie dotarło :) I powtórzyłam test rano , następnego dnia - nie miałam już żadnych wątpliwości. Najlepiej zrobić test rano - poranne sikanie :) Teraz czekam na potwierdzenie od lekarza. Gratuluję !

Gość cannelloni
Test robilam rano, zeby nie bylo watpliwosci. Tym bardziej mnie dziwi jego wynik

Gość cannelloni
podnosze

Zrób test jutro rano

Gość czegoś nie rozumiem....
te testy teraz są zjebane dosłownie w ciąży potwierdzonej przez ginekologa gdzie serducho malucha bije test wyszedł z drugą kreską lekko różową. Pytanie jak miałaś potwierdzoną owulacje bo wg mnie ona Ci sie przesuneła stad też moze byc problem z kreska

Gość cannelloni
Ja juz nic nie wiem :o Testy dzis robilam z samego rana, dwa rozne A owulacje mam zazwyczaj 12-15dc, teraz mialam 20, wiem z wlasnej obserwacji, chocby z tego ze zawsze boli mnie bardzo jajnik, tak bardzo ze az na noge promienuje. Od tego dnia zawsze odliczam 15 dni i mam okres

Gość powiem,ze......
Robiłaś ten test?

jak blada kreska to zdecydowanie ciaza!!!! Ja tak mialam!!! poprostu jak wczesnie robisz test to jeszcze nie ma tak duzo HDC w moczu i dlatego kreska jest slabsza!!!!

Gość cannelloni
Bylam dzis zrobic bete, wyniki dopiero wieczorem bo bylam pozno pobrac krew Brava, ale ja robilam test pozno a nie wczesnie! dzis mam 41dc, a to jest 3 tygodnie po owulacji. Przed terminem okresu albo w terminie czesto wychodza balde kreski, to wiem

I co z tym wynikiem?

Gość cannelloni
Jak pech to pech :o wynikow dzis czesc osob nie dostala bo cos im sie popsulo i nie wszystkie probki zbadali :o musze czekac do jutra popoludniu