Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cannelloni

Blada kreska 3 tygodnie po owulacji!

Polecane posty

Gość fdfdfdfds
czwartek blade kreski, piątek dwie czerwone:>

Gość fdfdfdfds
wlasnie sobie przypomnialam ten czwartek i piątek

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
Oh to faktycznie pech. Tyle jeszcze w niepewności.

Wiadomo juz cos?

Gość cannelloni
Odebralam bete - 72 mUI/ml Wydaje mi sie bardzo malo jak na 3 tygodnie po owulacji ale nigdy wczesniej bety nie robilam wiec nie wiem...chyba powtorze jutro albo w poniedzialek, zeby zobaczyc jak przyrasta

Gość Faktycznie trochę
niski ten wynik ale masz racje powtórz badanie jeszcze raz jesli bedzie wzrastać to będzie ok

Gość cannelloni
Nie wiem tylko czy robic jutro czyli po 48h czy w poniedzialek, po 5 dniach. Chcialabym sie juz jutro dowiedziec ale z drugiej strony chyba w poniedzialek bedzie pewniejszy wynik? Szkoda mi kasy jesli mialabym w poniedzialek znow robic :P

Gość Z reguły
powtarza się co 48 h bądż co 72h. W ciągu 48 godzin beta powinna wzrosnąć o min 66%. Więc dla spokoju radze zrób jutro. Jeśli wynik będzie znowu niski to nie będzie dobrze...

Gość cannelloni
No to chyba rzeczywiscie zrobie jutro. Chcialabym juz wiedziec na 100% co sie dzieje, ta niepewnosc jest najgorsza :( Wolalabym nie byc w ciazy, ale jesli jest to chce sie zaczac przyzwyczajac do tej mysli

Gość cannelloni
Zrobilam znow bete, wieczorem wyniki, ciekawa jestem ile bedzie

Gość w takim razie
Czekamy na wyniki.

Gość cannelloni
Beta 15mUI/ml Wiedziałam, że cos jest nie tak od poczatku. Za słabe te kreski na teście i za mała beta, a teraz spadła z 72 na 15 w ciagu 48h I co ja mam teraz robic? czekac na okres??

Gość Poronienie samoistne
tylko dziwne, że nie krwawiłaś wcale, brzuch Cię nie bolał?

Gość cannelloni
Zaczelam wlasnie cos plamic, mam nadzieje ze to sie rozkreci i samo oczysci? A do tej pory nic nie plamilam, nic nie krwawilam. Owszem wczesniej brzuch mnie pobolewal ale na zmiane pogody zwykle odczuwam blizne po cc, wiec to raczej z tym zwiazane nie bylo. Nie wiem kiedy mam sie zaczac martwic. I kiedy ewentualnie zadzwonic do lekarza?

Od razu bym zadzwoniła aby to lekarz skontrolował.

Gość rozzalona
ja też miałam bardzo blade kreseczki ale poszłam na bete i wyszedł 5tydzień :) niestety moje szczęście nie trwało długo bo w 9 poroniłam :(

Gość rozzalona
ja też nie miałam żadnych objawów, lekarz dopiero mnie skierował na zabieg

Gość cannelloni
W sumie to zdarzaly mi sie niewiele krótsze cykle (dziś 43dc) więc gdyby nie to, że wiedziałam kiedy była owulacja i robiłam testy to wzięłabym to za zwykły okres. Ale może jutro zadzwonię do lekarza.

Gość rozzalona
lepiej udaj się do lekarza jak najszybciej. jeśli się da uratować ciąże to Ci pomoże jeśli nie, podda Cie zabiegowi (fizycznie nic nie boli) i Cie wyczyści w przeciwnym razie może dojść do jakiegoś zakażenia a tego Ci nikt nie życzy trzymaj się cieplutko!

Gość cannelloni
Wolę dac szanse zeby sie to wszystko naturalnie oczyscilo. To jest sam poczatek i nie sadze zeby byla potrzeba, choc na kontrole oczywiscie pojde.

Dwie kreski na teście ciążowym zawsze oznaczają ciążę.Ja miałam tak samo,kreska ledwo widoczna,więc stwierdziłam że test jakiś pewnie przemoczony:D Mimo że na instrukcji wyraźnie pisało że 2=ciąża.Jeśli nie bierze się żadnych leków hormonalnych czy nie ma jakiegoś schorzenia kobiecego-2 kreski to napewno ciąża.Bo na testach pisze że jeśli na coś tam się choruje czy przyjmuje pewne leki,mogą one dawać sfałszowany wynik dodatni mimo braku ciąży.

Gość cannelloni
Kasienkaa, tak wiem, byla ciaza, ale juz jej nie ma. Chyba nie czytałas calego wątku :)