Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Skąd teoria o policyjnej prowokacji w trakcie Marszu Niepodległości ?

Polecane posty

Gość zakapturzony łowca lemingów
Zaglądali do kufrów, zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy - tam miałem socjalizm :classic_cool:

Gość stond
To nie teoria, to bylo w praktyce. Ci co byli to widzieli, z reszta pelno filmikow w internecie, w ktorych mozna zobaczyc jak policja- cywile wkraczaja w tlum i demoluja wszystko oraz zaczepiaja policje. Ps. Jak tam moszna? Cwiczysz ja jeszcze? Znasz jakies nowe sztuczki? Bys sie czyms pochwa lil :-)

master jest taki niewinny,wsadziłbym mu w cacao za sowitą dopłatą

Żadnej prowokacji ze strony Policji nie było. W maszerujących wmieszała się gruba pseudokibiców-zadymiarzy, którzy wyszli na czoło pochodu i zaatakowali Policję. Policja odpowiedziała ogniem z broni gładkolufowej (gumowymi kulami) i granatami z gazem łzawiącym. Zatrzymano ponad 130 osób podejrzanych o działalność terrorystyczną.

master dasz mi swoja cipke przeczyścić?

Ośmiu funkcjonariuszy Policji zostało rannych, w tym jeden poważnie. Trwają poszukiwania terrorystów którzy zbiegli z miejsca ataku.

jasne to byli terrorysci ....tak ....a zapomnieliscie o tych kolesiach w kominiarkach....ktorzy byli oplacani z waszych podatkow ? a moze nie pamietacie czystek na dworcu centralnym ktore byly ostatnio ?

Rzeczywiście, na miejscu byli obecnie funkcjonariusze jednostek specjalnych (antyterrorystycznych) Policji, w kominiarkach. Jednak to nie oni zaatakowali pierwsi.

Gość stond
Jaki ty jestes naiwny. Moj maz- pseudokibic jak to ty ich nazwales, byl przy tym, widzial. Do domu wrocil ze lzami w oczach, bo widzial jak policja przebrana za cywillow okladala palami kobiete z wozkiem. Ludzie wraz z ''pseudokibicami'' szli spokojnie, jedynie wykrzykiwali jakies piesni dotyczace policji, ale to nie jest powod do tego, aby ''policja'' atakowala, a tym bardziej niewinne kobiety z dziecmi.

Gość smieszni jestescie
policja powinna napierdalac palami i traktowac gazem lzawiacym tych wszystkich kiboli, pseudopatriotow, ONR-owcow i innych wykolejencow🖐️

Gość Kamil Jarzyna z Łodzi
pałami to się powinno okładać tych bandziorów z pseudo-policji, lewaków i całą resztę tego pedalskiego i "postępowego" ścierwa

Obywatele ! Policja podjęła jedynie niezbędne działania na rzecz zapewnienia uczestnikom marszu bezpieczeństwa. Nic więcej. P.S. Wyobraźcie sobie co by się stało, gdyby jakieś nieprzychylne polskiemu rządowi środowisko z zagranicy, dostarczyło owym pseudo-kibicom karabiny kałasznikowa i granatniki rakietowe: http://www.youtube.com/watch?v=kAW3639gauQ

Gość stencja
Kamil Jarzyna z Łodzi 100 razy bardziej wole marsze pedałów przynajmniej nic nie rozwalają.

ale o co afera? :D ogolnie byl spokoj, 99% uczestnikow marszu niepodleglosci mialo twarze odsloniete i sie dystansowalo od walk z policją czy jakichkolwiek działan niezgodnych z prawem. xxx 1% mial twarze zasloniete, co o czyms swiadczy, i teraz wez dojdz czy to była policja czy nie. xxx organizatorzy beda twierdzic ze ci w kominaiarkach co robili zadyme to byli policjanci xxx a policja bedzie twierdzic ze ci w kominiarkach co roblili zadyme to nie byli policjanci, ze policjanci w cywilu z koiniarkami z cbs wchodziliw tlum tylko po to by wyciągnąc z niego rzucających w policje racami itd. xxx w necie sa fotki twarzy osob rzucających w policje kostką brukową, smiertnikami, racami itd...czesc fot udostepnila policja, reszta przez organizacje obserwujące marsz i samych uczestnikow. xxx a z reszta chuj mnei to obchodzi🖐️ zwykle polityczne zabiegi ijednych i drugich, jebac i opozycje i rzadzacych. w calej polsce ludzie swietowali apolitycznie a w wawie oczywiscie znowu jakieś zadymy....

Gość Jak to skąd?
Nie wiesz kto najgłośniej krzyczy "Łapać złodzieja".

Podejście które prezentujecie nieuchronnie doprowadzi do wojny domowej. A już napewno do kolejnych ulicznych zamieszek.

Gość slayerrr666
naciagnij lepiej wor na sloik po majonezie dewiancie 🖐️

Musicie zrozumieć kilka rzeczy: 1. Policjant nie jest waszym wrogiem. 2. W Polsce jest miejsca dla wszystkich: - nacjonalistów - socjalistów - konserwatystów - liberałów - mniejszości seksualnych Musimy się dogadać, bo inaczej Polska skończy jak Syria. A teraz najważniejsze: Pamiętajcie żeby codziennie klikać na mojego oficjalnego bloga.

" 11:13 Tym razem to znowu ja! ale o co afera? " x x afera jest o to: http://www.youtube.com/watch?v=22w8vDFBKL8 x a jak ci mało, to obejrzyj następne: http://www.youtube.com/watch?v=h71NBPwRZ-4 http://www.youtube.com/watch?v=TbTK9Zmkyxo http://www.youtube.com/watch?v=lFQjl2AwiK0 http://www.youtube.com/watch?v=362SN9PeKnM x i skończ z tymi swoimi durnymi teoriami wziętymi z doopy :o 🖐️

I co z tego że mieli kominiarki ? To antyterroryści (tyle że po cywilnemu). Mają prawo nosić kominiarki.

obejrzyj następne linki, całe, a potem, jak będziesz miał ochotę nadal robić z siebie durnia, to może pogadamy... chociaż nie będzie już o czym, nara 🖐️

wielbiciel, filmiki oblookam pozniej bo jestem w pracy ...czytaem tylko komenty np ten na samej gorze "Faktycznie, policja się ukryła! Tych napisów "POLICJA" prawie nie widać! Wiecie co to jest brygada antyterrorystyczna? Wiecie, że członkowie tej brygady (antyterrorystycznej) - właśnie tak ubrani, wyłapywali z tłumu ludzi, którzy tuż obok flagi jako "atrybuty patriotyczne" zabierali młotki, noże i siekierki ? Włączcie mózgi - to nie boli. Byłem na marszu, nie widziałem ,żadnej prowokacji ze strony policji. Widziałem za to ludzi wyrywających kosze na śmieci, kostkę brukową itp.."

Rozmawiać ? Naskakiwał na Policjantów z legitymacją, wrzeszcząc "Czemu prowokujcie ?! Czemu prowokujcie ?!" Ale Policja po prostu robiła swoje.

to ten megamozg ktory chcialby zmuszac kobiety i dziewczynki ktore w wyniku gwlatu zaszly w ciąże do urodzenia dziecka?:classic_cool: xxx jego wypowiedzi i glupota jest jak dla mnie wystarczającą prowokacją saą w sobie zeby mu pałą zajebać przez łeb ::D:D:D:d xxx a co do linkow oblookam. odpalilelm nr 1 na ktorym widac paolicje w kominiarkach. zaraz popatrze dalej bo rozumiem ze na kolejnych widac jak ci z 1 linka atakują tzw tarczownikow tak?

11:38 Tym razem to znowu ja! Włączcie mózgi - to nie boli. " x x więc najpierw obejrzyj wszystkie linki i sam włącz mózg, bo wyraźnie tam widać, że gliny w kominiarkach zaatakowały maszerujących tylko po to, aby umundurowana grupa mogła rozdzielić marsz na części... to że byłeś na marszu chooj nas obchodzi, byłeś w jednym miejscu, nie w każdym 🖐️

kolejny komentarz ktory popieram Biedni zadymiarze - oni przyszli sobie spokojnie przemaszerować, a tu nagle, z zaskoczenia, zza winka wyskoczyli policjanci-przebierańcy i ich SPROWOKOWALI. Jak ktoś normalny widzi, że lecą kamienie (z jakiejkolwiek strony) to idzie do domu, a nie daje się prowokować (przez kogokolwiek). Nadal jestem za legalnymi ustawkami w lesie. Udział bierze tylko ten kto chce i walki trwają do ostatniego żywego. A potem finał ogólnopolski!