Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Skąd teoria o policyjnej prowokacji w trakcie Marszu Niepodległości ?

Polecane posty

Gość facebookowy wojownik
dziwne ze w budce z hot dogami w ogole masz neta :D

A już 13 Grudnia - w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego - kolejna okazja do podobnych manifestacji i zamieszek.

a jak jeszcze mało albo poseł Górski nie pasuje, to masz relację innego naocznego świadka i kolejne urywki video od minuty 5:00 http://www.youtube.com/watch?v=FOkqzsCxEHI x idealnie widać, że POLICJA OCHRANIA ZADYMIARZY W KOMINIARKACH POZWALA IM SCHOWAĆ SIĘ ZA JEDNOSTKĄ UMUNDUROWANĄ koniec tematu, włączyć mózg i nie ośmieszajcie się więcej 🖐️

Napisal to paltformerski leming czytajacy wyborcza i ogladajacy tvn. wez sie dziecko wreszcie do jakiejs roboty, bo my - Podatnicy mamy doosc utrzymywania darmozjada, bezrobotnego politologa z koziej wolki, ktoremu z nudow pada na dekiel i naciaga sobie moszne na sloik. Swoja droga, ja na twoim miejscu jak bym mial taka plastusiowa morde- dawno bym popelnil samobojstwo.

"bo my - Podatnicy mamy doosc utrzymywania darmozjada, bezrobotnego politologa z koziej wolki, ktoremu z nudow pada na dekiel i naciaga sobie moszne na sloik. " - przeciez nie ty ani oglnie podatnicy ale rodzice tomaszka go utrzymuja wiec co sie ciskasz:classic_cool::D

Gość zbesztany student prawa
"zacznijcie myśleć samodzielnie" :D🖐️ z twoich ust brzmi to wręcz komicznie :classic_cool: ale co może wiedzieć o tym słoikowy gwałciciel, który wiedzę o świecie i aktualnych wydarzeniach czerpie tylko i wyłącznie z TVNu albo GW, bo informacje pochodzące z innych źródeł, nawet od postronnych osób, to manipulacja :classic_cool:

a ty powtarzasz bezmyslnie frazesy o tym że cośtam cośtam tvn i gw :D a o tym że przekaz jest na ogol identyczny z ty co pokazuje np polsat albo z tym co pisza inne gazety to już nie wiesz:D i założe się że że ani gw ani gazety polskiej ani dziennika ani naszego dziennika itd nie czytas zi nie porownujesz... xxx tak więc śmiem twierdzić że niewiele się od wawruszki roznisz z tym wyjątkiem że on lubi przytulac słoiki moszną.

z tym, że to nie są bezmyślne frazesy, ryży przygłupie :classic_cool: master wielokrotnie czerpał info z owych źródeł i cytował (a raczej kopiował i przypisywał sobie :D) je na swoim blogu 🖐️ stwierdzasz, że o tym nie wiem tylko dlatego, że ich nie wymieniłem? :D po co mam wymieniać resztę skoro mój post był kierowany tylko i wyłącznie do słoika i chodziło o jego preferencje. no to przegrałbyś zakład 🖐️ odstaw kompa i leć obsługiwać klientów, bo są głodni i się niecierpliwią 🖐️

"z tym, że to nie są bezmyślne frazesy, ryży przygłupie " xxx na dodatek czytac nie potrafisz:d :D:D: nie napisałem ze to bemyslne frazesy a jedynie ze ty je bezmyslnie powtarzasz🖐️ " 13:44 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja! a ty powtarzasz bezmyslnie frazesy o tym że cośtam cośtam tvn i gw :" xxx

a ty chyba masz problemy z pisaniem i myśleniem :D:D "powtarzanie bezmyślnych frazesów", a "bezmyślne powtarzanie frazesów" to praktycznie to samo 🖐️ nie spodziewam się wiele po kafeteryjnym pajacu, którym można kręcić we wszystkie strony wracaj do garów...

Gość do szorowania garów wracaj
:D

to nie jest to samo....bo można powtarzac BEZMYŚLNIE obiektywna prawdę i świadomie powtarzać bezmyślne rzeczy... ja nie odniosłem się do tego czy owe frazesy są obiektywnie prawdziwe czy też nie...a jedynie do tego że ty je bezmyślnie powtarzasz:D nie rozumiesz tego, trudno:classic_cool:

Gość czipi
sa dowody

czy Rodziny z dziećmi [ po co zabierali dziecuszka gdy wiadomo , że bez zadym przy okazji marszu kojarzonego z narodowcami się nie obejdzie] to też faszyści? a tych cfaniaków "przywódców +tych Polaków co się z rękoma w kieszeni produkowali na Agrykoli zapytać należy gdzie ostatnio robili zakupy i co kupowali czyjej produkcji?przecież chcą dla Polski zrobić coś wielkiego i czystego? niech umyją słonia. a nie krecą nastrojami jak Cygan słońcem. dla własnych chorych ambicyjek. nierealnych i przynoszących nielada zagrożenia dla tych małych Polaków , których Rodzice zabrali na Marsz Niepodległości.

Ja bym tą sprawę rozpracował gdybym rządził:classic_cool:.Po porostu by byla komisja sledbcza i każdy co tam był by musiał sie spowiadać:classic_cool:.gdyby skłamał krzesełko elektryczne byłoby jego czy jej ostatnim siodłem:classic_cool:. Mimo tego że Śmieszny Student czasami głupoty wypisuje to sądze że napisał prawdę o tym.W razie czego komisja by go przesłuchała i zachęciła do zwierzeń:D.

Gość nawet kobiety pałowali
i to do krwi :o

Gość WA-WRÓŻKA
up,up,up,up

teraz przynajmniej polska Policja nie będzie musiała brać udziału w tym pszenno-buraczanym zbiegowisku i brudzic swych rąk laniem polskiego ścierwa . zagraniczni policjanci z odsieczą przybędą.

Masz Niepodległości to piękna inicjatywa. W tym roku będzie nas 50-100 tysięcy. Największa manifestacja od czasów pogrzebu Piłsudskiego i Dmowskiego (nie liczę PRLowskich, bo oni zmuszali ludzi co chodzenia na te ich gówna).