Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pożądana?

Pytanie do facetów? Czy to was podnieca?

Polecane posty

Gość nie pożądana?

Mam na myśli czy podnieca was wasza kobieta kiedy widzicie ją nago. Sama się zastanawiam czy mojemu facetowi podoba się moje ciało, co prawda mówi, że tak jest jednak ja nie zauważyłam, żeby miał wzwód na mój widok. Dzieje się tak tylko wtedy kiedy zaczyna mnie dotykać, całować itd. Wtedy wzwód ma momentalnie niestety nigdy na mój widok. Na seks ma ochotę praktycznie przez cały czas. Mówi się, że faceci są wzrokowcami jednak mój reaguje chyba jedynie na dotyk... Powiedzcie jak to jest? Znudziłam się mu czy po prostu go nie kręcę?

Gość oczympisacnatymforum
a czy Tobie ślini się psita na widok Twojego faceta?

Gość nie pożądana?
tylko, że przez cały czas spotykam się ze stwierdzeniem, że faceci to wzrokowcy i potrzebują bodźców wzrokowych a kobiety dotykowych

Gość m...ee...m
kazdy jest inny, moj tylko cycka zobaczy ,kawalek pupy to mu staje :) moze kiedy lazic cala gola to nie ronisz na nim wrazenia koles lubi zdobywac, lepiej kiedy cos wystaje niewinnie, odkryte cos nieswiadomie anizeli cala gola baba, do tego znana, ciagle ta sama :P odslaniaj czasami niby nieswiadomie, to cie bedzie bral co chwile :)

Gość nie pożadana?
właściwie to on co chwilę się do mnie dobiera, jak np widzi, że mi "wypadł cycek" z bluzki to się cieszy, ale jak np jak biorę prysznic i on wchodzi do łazienki to niema wzwodu, dopiero jak podejdzie i zacznie mnie dotykać

Gość m...ee...m
facetowi stanie nawet jak zlapie za gruba dupe, nie mozna tez o kazdym mowic tak samo, bo kazdy facet jest inny, twoj jest taki , inny by sie slinil idzac sie nago wedlog mnie jestes zabardzo wyzywajaca, nie ma to jak wystajacy kawalek pupy spod sexi haleczki, niewinnie opadniete ramiaczko pizamki i kawalek cycka :P siedzenie w rozkraku bez majtek, ale w sukience czy halce, to podnieca facetow, a nie gotowa do kopulacji gola baba, chociaz i to czasami ich tez podnieca, ale mysle ze tylko czasami

Gość nie pożadana?
To nie tak, że ja od razu jestem goła i gotowa do kopulacji :p Bardziej miałam na myśli momenty kiedy biorę prysznic lub się kąpię, ostatnio jak się kąpaliśmy wspólnie to również wydawało mi się, że nie specjalnie na niego działam... Jak idę do łóżka to nie idę tam nago tylko właśnie w jakichś koszulkach, piżamkach itd, które często odsłaniają rąbek tajemnicy. Po domu często chodzę w spódniczkach bez majtek i nie raz widział to co jest pod spodem ale może już się przyzwyczaił do tego widoku...