Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcebyćmamą

czy mogłam zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość niechcebyćmamą

nieco ponad tydzień temu trochę zabawiałam się z facetem tzn on najpierw masował sobie wacka a potem wsadził mi palec do cipki ale spuścił się póżniej i nie na mnie ani we mnie, ostatnio pobolewa mnie w podbrzuszu :( różne mysli mi przychodzą do głowy :( powiedzcie coś...

Gość niechcebyćmamą
i cisza... piszcie coś ...

Gość Spacy__21
wiesz w jaki sposob dochodzi do zaplodnienia? i co to jest zaplodnienie?

Gość niechcebyćmamą
wiem jak się robi dzieci, może przez te bóle brzucha popadam w paranoję bo do okresu jeszcze ponad tydzień

Gość Spacy__21
nie. zrobic dziecko mozna na wiele sposobow. ja sie pytam czy wiesz co to jest zaplodnienie. no wiec jesli wiesz jak sie zapladnia kobiete to odpowiedzialas sobie sama na pytanie. a skoro tak sie strasznie boisz to obklejcie sie folią i juz. mysl na drugi raz, bo skoro nie chcesz byc mama (pewnie jestes mloda) to sie trzeba zabezpieczac. jest XXI wiek. a potem wielki placz i zabijanie niewinnego dziecka, bo dwojka niedoroslych i nieodpowiedzialnych ludzi uzywa swoich narzadow a niewiedza co do czego. dowod osobisty nie swiadczy o dojrzalosci. skoro uwazacie sie za dojrzalych to uwazajcie. bo teraz nie ma niechcianych ciąż kiedy srodki antykoncepcyjne sa ogolnodostepne.. paranoja.

Gość niechcebyćmamą
niby nic takiego mały sponton w łóżku nie było ale kurcze sama nie wiem

Gość niechcebyćmamą
zgaga nie rób jaj