Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemia

przez dwa dni jadłam buraki z twarożkiem i herbata czerwona

Polecane posty

Gość siemia

i jestem bardzo zadowolona z efektów wyczyściło mnie na amen, oczyściło z toksyn, brzuch mi się zrobił prawie wklęsły (a wystawał), czuję się lekko dawno u siebie nie widziałam takiego brzucha ogólnie polecam taką dietkę ,oczywiście zero używek jakichkolwiek

Gość HFJFXJJJ
w jakiej postaci te buraki ?

Gość siemia
burak na dwie połówki, kroilam sobie nozykiem i jadłam powoli widelcem razem z twarożkiem

Gość mateusz.....
a co to daje taka dieta? mozesz napisac dokladnie?

Gość siemia
oczyszcza organizm z toksyn , regeneruje żołądek, wątrobę, nie przeciąża tych narządów

Gość taaa, w dwa dni rzeczywiście
ci się organizm oczyścił :o wierzycie w takie brednie typu glodówki jednodniowe czy 3 dniowe diety a pózniej wypisujecie cuda :D

Gość siemia
polecam na dłuższy okres , bo nie zrezygnowałam z tego i codziennie jem ale dodaje juz coś w międzyczasie

ja uznaję tylko głodówki 40dniowe, tak jak mój przywódca i idol, Jezus Chrystus Nazaretański :classic_cool:

Podszywie czyżby prawda zabolała? :) na szczęście nie muszę głodować i zrzucać brzucha na dwa dni bo nie jestem spasioną świnią jak wy :D I jeszcze myślicie, że jak przez 2 dni nażrecie się buraków to schudniecie pasztety :D

Gość siemia
Na jutro mam przygotowane 5kg buraków i 2kg twarogu, może wystarczy na caly dzien :)

Odkąd jestem szczuplutką robię zawrotną karierę ludzkiej popielniczki na Dworcu Głównym w Katowicach :classic_cool:

Gość betty szukalska
Osobiscie nie probowałam tej diety z buraczkami, ale piję od miesiąca czerwoną herbatę, nie jem tłustych rzeczy i jasnego pieczywa. Efekt jest naprawdę piorunujący! Jeśli może być jeszcze lepiej to dodam do swojej diety buraczki i ten twarożek (ale chyba nie dam rady tylko na tym ciągnąć:P ) A herbatę polecam taką http://www.time4tea.pl/herbaty-czerwone-z-dodatkami/112-pu-erh-zurawinowy.html