Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmbmnbvnmcvbnvbv

job centre pomóżcie

Polecane posty

Gość nmbmnbvnmcvbnvbv

jutro mam tam spotkanie w sprawie NIN, nie znam az tak dobrze angielskiego,a mój facet nie chce ze mna pójsc nawet mi nie powiedzial o co mnie tam zapytają i w ogóle, powiecie mi cos o tym? ja chyba tam nie pójde,nie dam rady

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
Beda pytać o datę przyjazdu do Uk, adres, czy i gdzie pracujesz, co to za praca, na ile przyjechalas. Nie pamiętam juz dokładnie co jeszcze bo swój nin załatwiłam kilka lat temu ale pytają o takie ogólne informacje które powinnaś znac i które dotyczą tylko Ciebie. Pamiętaj aby zabrać wszelkie wymagane papiery.

Gość Kobitka co wie
Pytaja o date przyjazdu, gdzie pracujesz i na jak dlugo zostajesz. Jesli sie martwisz ze nie dasz rady po angielsku, to popros o tlumacza. Wiekszosc jobcentres maja kogos na miejscu mowiacego jezykiem Polskim, Bangla i kilkoma innymi.

Gość wredniucha05
po pierwsze kopnęłabym takiego faceta w dupę, a tak poza tym dasz sobie radę - pytania są dziecinnie proste

Gość CoTyNiePowiesz
oprócz pytań wymienionych wyżej pytają jeszcze o stan cywilny i dzieci czy masz inna narodowość niż polską czy pracowałaś już za granicą wcześniej czy byłaś w Anglii już wcześniej czy to pierwszy raz moi przedmówcy mają rację pytania są dziecinnie proste i nawet jeśli czegoś nie rozumiesz to starają się to ująć jakoś inaczej żebyś zrozumiała, więc się nie przejmuj dasz radę na pewno, a chłopaka kopnij w du*ę za lenistwo

Gość wredniucha05
nie za lenistwo, tylko za brak szacunku i bycie świnią na obczyźnie!!!

Gość CoTyNiePowiesz
jak zwał tak zwał, w każdym razie kop się należny i to soczysty