Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdxcfvgbhnjmk,.

Blogi na blogspot. Mam pytanie.

Polecane posty

Gość sdxcfvgbhnjmk,.

Czy można gdzieś zobaczyć nowo dodane posty na blogach? albo spis blogów? Jeśli ktoś prowadzi bloga to skąd inni mają się o nim dowiedziec?

Gość przeciez psycholog to żaden
z tagów, poza tym jak wchodzisz na jakiegokolwiek bloga to na samej gorze są strzełeczki - poprzedni blog, następny blog

Gość sdxcfvgbhnjmk,.
a gdzie się wpisuje tagi? Sorry za pytania. Dziś chcę założyć bloga z przeróbkami ubrań, bo mam ich masę, kupę zdjęć i pomysłów, więc czemu się nie podzielić ::)

pod każdym postem jak piszesz post to tam jest linijka by wpisać tagi, czyli słowa-klucze, wiesz o co chodzi

jasne że załóż, ale poszukaj blogów opodobnej tematyce i warto mieć je w subskrypcjach by być w takiej "społeczności" że tak to ujmę, bo wtedy nie dość że w postach Cię dziewczyny polecają (Ty też możesz polecać) to jak ktoś już znany Cię poleci to więcej osoób do Ciebie wtedy trafi

Ja prowadzę: www.tomaszwawruszko.blogspot.com Skąd inni mają o nim wiedzieć ? Z wyszukiwarki. Ja swojego bloga reklamuję też na Facebook'u i tutaj na Kfe.

i na hamsterze naciągając mosznę na słoik, ale takiej metody promocji bym nie polecała, od razu traci się na wiarygodności 😴

Gość sdxcfvgbhnjmk,.
Hannibal111 Twoją stronę widziałam. Akurat jadłam, wiesz- nieprzyjemne to było :o