Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obdazony

duzy penis

Polecane posty

Gość obdazony

mam bardzo duzego pena 23 cm i mam same problemy z kobietami poradzce mi cos

Jest coś w tym. Ja nie mam aż takiego ale faktycznie z dużym sa problemy. Moja żona na drugi dzień narzeka, i nici z sexu na na kilka dni. Może dla kobiety jednorazowa przygoda z duzym sprzętem to ciekawa sprawa, ale w stałym związku to robi się kłopot.

Gość kto mi wytłumaczy
23 t0 już kalectwo ok jest do 18cm

Gość rainbow dick
ja mam tak 18

Gość rainbow dick
ja mam tak 18-20 zależy jak mierzyć, bo mam banana w dół, rainbow dick jako się rzekło ;-) jak go na na siłę naprostować żeby zmierzyć linijką to wychodzi 18 a jak metrem krawiecki po krzywiźnie to 20 i też jest ok, trzeba tylko właściwie operować w zależności od pozycji :-) a jak już partenrka jest odpowiednio podniecona to banan w dół oferuje extra możliwości, żaden inny kształt tak się nie rozpycha w cipce :-) swoją drogą ból zwykle powoduje nadmierna grubość, gdy partnerka nie jest jeszcze odpowiednio podniecona dlugość wywołuje ból tylko gdy się pcha na maxa na oślep

Gość depesza
odpowiednie nawilzenie?? moj ma okolo 18.5 i tez jak jestem sredno wilgotna to mam poeczenie i lekki bol przez nastepne 2 dni :p wiec musi nie rozgrzac porzadnie i wtedy nie ma problemu nawet 2 razy w krotkim odtsepie czasu :) :)

Gość rainbow dick
nawilżenie i podniecenie oczywiście - to elementarne