Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiioioiouuuouio

czy to normalne,że nadal ją kocham mimo,że jakieś 7 lat..............

Polecane posty

Gość oiioioiouuuouio

nie widziałem,a ciągle mi się wydaje jak by to było wczoraj lub niedawno. Ciągle mam prze oczami nasza ostanią kłótnie, zerwanie a także te te fajne chwile ciągle o niej rozmyślam w wolnych chwilach a inne ? mam gdzieś tak naprawdę mam je dupie laski wkurwiają mnie nie mogę na nie patrzeć

Gość Temida jest ślepa
co, sumienie podgryza?

Gość a kto zerwał???
i czy mowa tu o długim związku czy przelotnej znajomości?

Gość oiioioiouuuouio
mowa o rocznym związku i 3 letniej znajomości,formalnie to ja zerwałem a potem to chodziło jej o to ,żebym ją błagał żeby wróciła i trzeba było ale czasu sie nie cofnie ciekawe co wogóle o u niej pewnie ma męża dzieci, czy wogóle zyje

Gość oiioioiouuuouio
nie tyle sumienie co żal mam a sumienie też troszke trzeba bylo czasem nie odzywać się tylko szkoda że po fakcie

Gość a kto zerwał???
to jest miłość niespełniona nie wiesz jak by się skończyła, czy może trwała nadal, gdybyście wtedy się nie rozstali. Dlaczego nie walczyłeś, miałeś ją gdzieś, czy duma nie pozwalała?

Gość woepdp
Odezwij sie do niej

Gość woepdp
Okaze sie jak jest. A moze ona tez mysli? Jak nie sprobujesz,mozesz zalowac do konca.

Gość woepdp
I to,ze ja mozesz kochac po tylu latach,to nic specjalnego. Ja jednego faceta kocham juz 19 lat :(

Gość a dlaczgo się kłóciliście
?

Gość oiioioiouuuouio
Znaczy ona strasznie płytko do tego podchodziła zupełnie inaczej niż ja np po zerwaniu darzyła tylko do jednego,mianowicie,żeby wyszło na jej ciągle tylko słyszałem jest 1-1 potem 2-1........................10-1 i za każdym razem albo błagaj mnie żebym ci wybaczyła albo błagaj żebym wróciła,przy tym nienawiść i pogarda Duma trochę też bo nie mogłem się na wszystko zgadzać i dopóki była blisko liczyłem,że jakoś coś się stanie i zejdziemy sie potem zacząłem ja unikać az w końcu nasze drogi się rozeszły, pamiętam nawet tak po roku gdy jej nie widziałem próbowałem ze sobą skończyć niestety nie udało się Dzisiaj mam po prostu sentyment,żłego słowa na nia nie powiem, jest moim ideałem i piekną dziewczyną, jeśli kiedyś dowiem sie ze ktoś jej zniszczył życie czy coś, albo trafiła na damskiego boksera lub innego dupka zatługe go jak psa

Gość woepdp
O ja pitole :O to zmienia postac rzeczy.. Wez sobie daj juz na luz

a ona kogoś ma? hehe, jakbym słyszała mojego exa, ze jak mnie ktoś skrzywdzi to zatłucze jak psa

Gość oiioioiouuuouio
Nie wiem słuch o niej zaginął 7 lat temu dostała kontrakt chyba we włoszech trenowala siadkówkę i chyba wyjechała niestety nie moge trafić na żadna wzmianke o niej w kadrze tez jej nie widziałem, jej matka umarła jeszcze jak bylismy razem ojciec jest gdzieś w niemczech, pamiętam parę razy próbowała zagadać to juz było w okresie gdy to ja próbowałem o niej zapomnieć, jestem ciekaw dzisiaj czy chciałą sie pochwalic kontraktem? czy pożegnać? A kłócilismy sie tak ogólnie głównie z powodu jej głupich pomysłów

oj! to szukaj wiatru w polu ona może być wszędzie na świecie może wspólni znajomi pomogą?:)

Gość jak pojechala za granice
to na 100% jakiegos obcokrajowca dorwala ...

Gość oiioioiouuuouio
wszędzie to raczej nie jak coś to obstawiam włochy, miała 2 koleżanki z którymi była bardzo zżyta niestety one nic nie wiedza albo nie chcą powiedzieć jak by chciła po za tym to by sie odezwała bo ja adresu nie zmieniłem

Gość Natalia_Śliwiec
ja na jej miejscu nie odezwałabym się do ciebie pierwsza. Bo okazja już była by zawalczyć a ty nic nie zrobiłeś przecież.

Gość oiioioiouuuouio
nasza ostania kółtnia była o to,że straciłem przez nią prace Nie dostałem urlopu cóż życie to mi załatwiła urlop włamała się na mojego maila i powysyłała, różne wiadomości w tym do szefa i kolegów z pracy typu ty cwelu pedale,że niby odchodze np szefowi wysłałą fotkę mojej pyty, potem przez wstyd musiałem odejść A jaka była ucieszona twierdzac to jedziemy na wakacje

Gość :DFGHgfdfghgf
🖐️ mutancie dinozaura

Gość oiioioiouuuouio
A co miałem klękać i błagać z kwiatami w zęmbach i robic z siebie pośmiewisko publicznie bo ona ma takie widzi mi się to tylko znaczy,że niestety ale miała mnie gdzieś

Gość Natalia_Śliwiec
nie chciało się klękać itd., to teraz myślisz o niej przez 7 lat 🖐️

Gość oiioioiouuuouio
To tu już chyba jakaś klątwa i zły urok rzucony przez niąa jestem ciekaw czy ona w ramach przeprosin klekła by i obciągneła przy wszystkich

Gość on po 40-stce
no wybacz! to mężczyźni powinni klękać a nie kobiety:O a jeśli jesteś z tych co twierdzą, że jest równouprawnienie w tych sprawach, to nie dziwie sie ze baba cie olała

Gość dfdffggfgfg
ty jestes jakis upośledzony, ona zresztą też

Gość oiioioiouuuouio
Jestem ciekaw czy gdyby wtedy błagał to byś my dzisiaj byli razem? A jeśli byli byśmy razem czy bylibyśmy szczęśliwą kochająca para ? Czy nadal bym ja kochał? Ale to mnie nurtuje Czy ona coś do mnie czuła? Czy byłem tylko zabawką? Ona sama na takie pytania wybuchała śmiechem W każdym razie gdy ja zobaczyłem pierwszy raz to wiedziałem ,że to ona ta jedyna chodź nawet jej nie znałem,to wszystko w sensie "nie mogę bez ciebie żyć" też przyszło z czasem a początki naszej znajomości tez były trudne

Gość sdfghjhgfdsd
no tak

Gość sdfghjhgfdsd
może by było dobrze bardzo dobrze :)

Gość oiioioiouuuouio
Oj sielanki to nigdy nie bylo zawsze miala humorki fochy i bardzo fajne pomysły no i te 2 cipy kobiety wyzwolone pojebane praktycznie co dzień je widziałem a od tych głupkowatych debilnych chichotów laluń miałem zajebistą szajbe a imprezy o jezus ale mimo wszystko i tak większość nocek spędzaliśmy we dwoje a tak wogólę to była moja pierwsza

Gość +odp
Zapomnielismy powiedziec sobie ze KOCHAC to nie zart