Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mobbing w pracy

Damianna

Polecane posty

Gość Mobbing w pracy

Pracuje w przedszkolu.W tym roku doszła do nas nowa nauczycielka. Nie ma jednak łatwo. Dostała bardzo trudną grupę 2.5-3 latki. Mimo, że przedszkole jest państwowe, dzieci sikają w majtki, nie potrafią same załatwiać swoich potrzeb. Błąd pani dyrektor, ale co zrobić. Dziewczyna ta stara się, aczkolwiek nie wybija się ponad przeciętność. Jest młoda, w tym zawodzie to jej pierwsza praca. Niestety dodatkowo utrudnia jej wszystko jedna z naszych "koleżanek", która z natury jest bardzo złosliwa, nie przepadają za nią rodzice, wiem, że nawet bije dzieci. "Kolezanka" ta czesto nachodzi tą nową dziewczyn e i się śmieje z niej szyderczo, że opinia na jej temat jest już wyrobiona i że NIKT JEJ TU NIE LUBI. Gdy się o tym dowiedziałam przeszły mnie dreszcze, jak tak podle można się zachowywać. Niestety jest ona ulubienicą dyrektorki, a jednocześnie koordynatorem przedszkola. Sprawa doszła do dyrekcji, a ta kazała się nowej tym nie przejmować. Ale ja wiem, że dyra mówi jedno, a myśli drugie. Jak można pomóc tej koleżance??

Gość Mobbing w pracy
pomyliłam temat z pseudonimem :P

Gość przeciez psycholog to żaden
nie wiem :( mozesz probowac podkopywac dolki pod ta wredna, w koncu na to zasluzyla ale czy to bedzie skuteczne?

Gość Mobbing w pracy
w końcu jeszcze na mnie się uweźmie jak się dowie, że ja coś jej robię, ale tak nie może być