Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo eudo

wodka smakowa na weselu?

Polecane posty

Gość pseudo eudo

pil ktos, widzial taka wodke na weselu?

widzialam taka wodkę, ale tylko w barku, do drinkow. na stole zwykle stoi czysta

Gość pseudo eudo
no tak ja wiem. zapytalam z ciekawosci:)

fajna opcja..ale czy sie sprawdzi, faceci nie bardzo myślę lubią takie...lepiej czysta-praktyczniejsza.

Na ostatnim weselu na jakim byłam były też smakowe, kolorowe Soplice- i praktycznie wszystkie panie je piły- są słodsze i słabsze, więc myślę, że pomysł dobry.

Gość ghfhgfhj
u nas były kolorowe wódki na osobnym stoliku, kto chciał i miał ochotę się takowej napić to sobie podchodził i nalewał

a ja nie polecam zwłaszcza na wesele jak się jeden z drugim dorwie do smakowej to efekty mogą być nieciekawe, wódka smakowa jest do smakowania i pije się ją w małych ilościach. Idealna na imieniny, czy posiadówkę, na wesele najlepsza jest czysta i wino:)

Gość olatola1
Jak ktoś nie umie pić z głową to po czystej też będzie miał efekty. Nie spotkałam się na weselu z wódką smakowa na stole, ale chętnie bym na takie poszła. Za czystą nie przepadam, piję ją wyłącznie na weselach, bo wszyscy piją :/ Gdyby na stole postawić i czystą i smakową to byłby niezły pomysł. Np taką wyborową limonkową ;)

Gość na naszym weselu
przebojem był barman, ustawiały się do niego kolejki gości :D robił takie drinki, że do dzisiaj za nim tęsknię.

czystą raczej ludzie piją z głową smakowe są takie pyszne.....tylko rano chodzi się do tyłu, nie mówiąc o tym, że coraz więcej osób źle znosi wódki barwione.... na weselu lepiej na stole takich nie stawiać, przy barku ok

Gość emilka221
Na weselu wódka smakowa to raczej idzie chyba na nagrody... Przynajmniej ja dotychczas tak zaobserwowałam. Sama ostatnio nawet wygrałam żubrówkę paloną na weselu koleżanki :p

Gość gość
U nas będzie wiśniówka soplica u szwagierki była i szła bardzo dobrze zwłaszcza wśród kobiet :) (Oczywiście oprócz czystej)

Gość Karolina_Łodz
Moim zdaniem nie jest potrzebna, U nas była tylko biała Weselna Polanin i goście zadowoleni, nie było wina, piwa a wszyscy się dobrze bawili

Gość karliczekkkk
Ja miałam cytrynówkę absolwenta, myślałam, że tylko czysta pójdzie bo cytrynówki nie będą goście wiedzieli z czym pić, aleee doskonale sobie poradzili :P wszystko poszło

Gość gość
my mieliśmy poza czystą wiśniówkę i cytrynówkę, pomysł wzięliśmy od koleżanki u której sprawdził się - wszystkie wódki smakowe poszły; z tym, że u niej były stawiane na stoach, a u nas stały z boku na tak zwany stole wiejskim.. nie wiem czy gościom nie chciało się podchodzić, czy byli to inni goście i nie byli amatorami takich trunków, ale u nas prawie nic nie zeszło - rozdawaliśmy po weselu, z perspektywy czasu uważam że był to zbędny wydatek; na polskich weselach panuje czysta i jeśli goście chcą się napić to pija to co jest - nie trzeba wymyślać

Gość Annkaanka
Zdecydowanie na wesela czysta tylko i wyłącznie, po kolorowych boli głowa! Polanina na wesela super wybór.

Gość kaja321
ale ja uwielbiam schłodzoną smakową wódkę a najbardziej cytrynówkę

Gość gość
a mnie po kolorowych wcale nie boli, pijam zazwyczaj Absolwenta np grejpfrutowego ale ma jeszcze inne smaki

Gość Annnkarra
Lepsza jest czyta, byle była zimna