Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderman

bylem na depilacji laserowej i ...

Polecane posty

Gość asderman

a jakos tak postanowilem sobie pojsc, bo dostalem ulotke znizkowa. zawsze dobijaly mnie plecy bo mam owlosione jak malpa i ramiona :( reszta ciala ok ;) no i powiem Wam, ze juz miesiac jestem po zabiegu, wloski zaczynaja wychodzic, ale tak z milimetr maja, jak wiecej wyjdzie to wypadaja. narazie jestem zadowolony ;) ciekawe ile zabiegow mnie czeka by sie tego calkowicie pozbyc bo widze, ze na pewno wolniej wyrastaja i sa slabe. a wam laser pomogl usunac owlosienie? ja podobno bylem idealnym kandydatem bo mialem ciemne i grube wlosy.

Gość fralala
a ile kosztowała depilacja nóg kobiet?:) ja bym sie wybrała na taki zabieg;)

Gość jedna partia
200 zl, przynajmniej u mnie

4 zabiegi są potrzebne przynajmniej.. tak myślę, bo u mnie tyle wystarczyło przy pachach. pytanie jeszcze jakim laserem robione... w studio laser mają diodowy, natomiast sporo czytałam o IPL że się nie sprawdza w depilacji...

ja chodzę na fotoepilację i powiem tak, łydki mam po ok. 6 zabiegach, nie mam prawie wogóle włosków, doslownie parę sztuk może wyrasta, teraz chodzę tylko raz w roku na taki zabieg zapobiegający, pod pachami to już nie mam wogóle. Zabieg na jednej strefie to 99,00PLN - nie jest tak źle, zabieg robi się mniej więcej co 5-6 tygodni na poczatku, później coraz rzadziej, ja chodzę teraz raz w roku