Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareg23244

Boję się chodzić do szkoły

Polecane posty

Gość Jareg23244

Zapisałem się na studia po listopadzie i po prostu boje sie isc do szkoly. Tam juz wszyscy sie znaja od ponad miesiaca. Jestem zapisany od tyg ale jeszcze nie bylem ani razu. SIedze w domu i powtarzam sobie ze pojde ale tak sie nie dzieje. Nie znam tu nikogo, sam w obcym miescie. Raz sie przemoglem i poszedlem na uczlenie ale nie wszedlem do sali bo sie wstydzilem. BOje sie reakcje innych osob, nauczycieli itd. poza tym jestem osoba nadwrazliwa i boje sie, ze jak ktos sie mnie czepi to go po prostu pobije i bede mial wieksze problemy. Co mam robic??? Zycie mi uceika, stoje w miejscu! Nie radze sobie z tym...

Gość vsdwbwab
ja pierdziele wylacz myslenie i wejdz do sali i siedz!

Gość DolceNat
Wyluzuj, bo tak się nie da żyć. Jak będziesz to odkładać w nieskończoność to będzie Ci co raz trudniej.

Gość Jareg23244
ale nie radze sobie z tym i boje sie tam isc chodzi o te nowe osoby

Gość biedna dziewcyznka ;))
Ja też tak miałam ale w podstawówce. W efekcie przestałam chodzić do szkoły - uczyłam się w trybie indywidualnym, w domu. Przemogłam się dopiero w liceum. Nie było łatwo, zwłaszcza, że rówieśnicy wykorzystują to i dokuczają takiej osobie. Na studiach nie miałam już prawie w ogóle stresu.