Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorta

kredyt konsumencki

Polecane posty

Gość Dorta

Witam. Mam pytanie. Zaciągnełam pod koniec sierpnia kredyt konsumencki. Rozłożyłam sobie spłatę na 12 rat, do tej pory spłaciłam 3 raty w wytyczonym terminie, bez jakichkolwiek spoznien. Wie moze ktos czy mogę teraz rozlozyć ten kreyt na mniejsza rate a co z tym idzie na dluzsza spłate, np zamiast tych 12 rat na 24 ? Z gory dziekuje za pomoc :)

Gość rtjeorjteoi
Mozesz zlozyc wniosek o restrukturyzacje kredytu. Dowiedz sie w banku jak to zrobic.

Gość Dorta
a czy bank przyjmuje bezproblemowo taki wnosiek? nie traci sie w zaden sposob wiarygodnosci ?

Gość rtjeorjteoi
Wiarygodnosci sie nie traci. Na pewno biora pod uwage czy masz zapewniona umowe o prace na odpowiedni (dluzszy) czas splaty. No i jest to procedura ktora pare dni trwa. Ale to sie musisz dokladnie w banku dowiedziec, nie jestem pewna czy wszystkie banki maja taka mozliwosc. Bank Millennium na pewno ma.

Gość Dorta
dziękuję bardzo za podpowiedź ;)

idą święta to na kotlety i insze frykasy typu ryba czy szynka biedota będzie brala. ale na 24 raty to znaczy , że następne świeta będą mortusowe

Gość Dorta
Wystarczyło odpowiedzieć na pytanie w temacie. Nie potrzebuje czyjegoś zdania ani opinii na temat tego jak będzie w święta. Nie po to zakładałam ten wątek na tym forum. Pozdrawiam