Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaaGdalenaa23

Jakie były wasze pierwsze objawy ciąży ?

Polecane posty

Gość zaczeło się od 3tc
bolały i sterczały sutki i i odepchnęło mnie od kanapki z szynką i ogórkiem w 4tc piersi zrobiły sie jędrne do tego stopnia ze stanika nie potrzebowałam 5-6tc piersi niemiłosiernie bolały nie szło wypuścić ich ze stanika bo ból był przeraźliwy 7tc zaczął sie wilczy apetyt jak nie zjadłam to nudności i ciągło na wymioty, też wstręt do określonych rzeczy np do szynki pomidora, tunczyka czy innej ryby

u mnie sytuacja wygląda tak że strasznie bolą mnie piersi co się wcześniej nie zdarzało, do tego swędzą, kilka dni temu bolały mnie jajniki, cos jak przed okresem. Było mi też ostatnio trochę niedobrze ale nie wymiotywałam, i 2 razy kręciło mi się w głowie.. do tego wypływa ze mnie śluz, nie ejst go jakoś bardzo dużo ale ''czuje'' jak wyplywa.. troche sie boje ze moze byc to ciaza..

Gość megimegii
jest tu kto ?

Gość hipcia12
Ja zanim zrobiłam test czułam kłucie w miejscu jajników (to więzadła macicy). Miałam dużo białego śluzu, a normalnie przed okresem nie miałam. I napadłam na męża, tzn. zrobiłam mu ogrooomną awanturę, z powodu błahostki, a z natury jestem spokojna.

Gość Brak miesiączki.
Innych objawów nie miałam ani nie mam.Zaczynam teraz 13 tydzien wiec chyba mdłości ani wymiotów juz mieć nie bede :)

Gość autorka159245
hipcia12 a ktorym tygodniu milas te klucie jajnikow ?

Gość autorka159245
i jak dłogo one trwały ?

Gość hipcia12
już zaczęłam czuć przed parę dni przed dniem spodziewanej miesiączki. Zawroty głowy też miałam, ale trochę później

Gość hipcia12
te kłucia trwały przez gdzieś 3-4 miesiące

Gość autorka159245
a ile dni te klucie trwalo, caly czas, czy byly jakies przerwy, jak to konkretniej wygladalo ?

Gość hipcia12
dokładnie nie pamiętam. bo to było rok temu, ale nie bolało przez cały czas. W ciągu dnia od czasu do czasu lekko zakłuło z dwóch stron . Myślałam, że to są jajniki, ale jajniki kłuły mnie w trakcie owulacji i to z jednej strony. W czasie ciąży tak bolą więzadła macicy