Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkhgfhjkl,jhgjm

spotkac sie z nim?

Polecane posty

Gość hjkhgfhjkl,jhgjm

jestem z facetem, ktory jest we mnie zakochany, ja go nie kocham, dla mnie jest aseksualny, jedynie toleruje jego towarzystwo, ale potrzebuje go jeszcze przez jakis czas. poznalam innego, wymienilismy sie numerami... i dzisiaj on chce sie spotkac. isc na to spotkanie czy moze lepiej ie ryzykowac i poczekac (kilka miesiecy) az z tamtym skoncze?

Gość zapytaj lekarza
"poznalam innego, wymienilismy sie numerami..." normalnie zaraz eksplodujesz od nadmiaru emocji... 😴

Gość hjkhgfhjkl,jhgjm
a co mam pisac? ze spotkalam innego goscia, zatopilam sie w blekicie jego oczu, a moje serce przestalo bic na kilka chwil? spodobal mi sie, nic nie czuje bo go nie znam jeszcze

wez go zostaw, kiedys bylam w takiej sytuacji i zjebalam, bo powiedzialam ze go kocham, potem same problemy z tego byly i zle samopoczucie. juz wolalam byc sama. no, ale tak wyszlo , ze sama dlugo nie zostalam, wiec mocno wierze ze szczerosc poplaca, wiec albo w jedna strone albo w druga nie 2 na raz:) eh, jest na blogu http://kobietawzwiazku.blogspot.com/2012/11/kocham-cie.html#more

Gość hjkhgfhjkl,jhgjm
chodzi o to, ze nie moge, bo z nim mieszkam i jakby on mnie utrzymuje :o oszukali mnie w pracy, nie dali wyplaty (dluga historia, mieszkam za granica), spotkalam go, on sie we mnie zakochal i mi pomaga, glupio mi go wykorzystywac, ale nie mam wyjscia, a nic do niego nie czuje, do seksu tez sie nie zmusilam.

Gość Agresorrrr
Co to kurwa za pytania. Wypierdalaj idiotko ! Chuj nas to obchodzi !

wspolczuje. 1-szy Cie znienawidzi , powiedz 2-mu w jakiej jestes sytuacji i z nim nie zaczynaj poki co,zobaczysz jak zareaguje, jesli dowie sie pozniej , ze kogos wykorzystalas, raczej nie bedzie go obchodzilo wytlumaczenie.

Gość hjkhgfhjkl,jhgjm
masz racje, najpierw przecierpie te kilka miesiecy a potem zaczne cokolwiek z innymi