Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hufi

czym zaskoczyć znajomych??

Polecane posty

Gość hufi

w niedziele przychodzą do nas znajomi, dlatego mam troche czasu na zakup i przygotowanie czegos na kolację.... ale kompletnie nie wiem co... już mi sie obrzydło ciągle robienie pizzy...moze macie jakies pomysły?

Gość gaby((
jejku poszukaj w necie jakieś sałatki, jakieeś makarony z czyms tam tyle tego jest

Gość jestem za, rozumiem
wejedz na www.pyszne25.pl

Gość moze pomoge :)
wegetarianskie kotlety z platkow owsianych? jak dobrze zrobisz i nie powiesz, co to jest, to nie zakapuja nawet, ze to nie mielone, powaznie :D ale troche z tym paprania jest :P i musi byc dobra patelnia, bo lubia przywierac :o xxx moze jakies wloskie danie? :) makarony nie sa wcale trudne, w sensie sosy do nich :P a mozna tanio i dosc latwo czyms zaskoczyc :) ale fakt, zeby wyszedl dobry sos - potrzeba wprawy. chcesz cos konkretnego? moze z sosem orzechowym? pycha! :) xxx jak mi cos jeszcze przyjdzie do glowy to napisze :)

Gość hufi
może ubiorę się nago?

Gość hermionaona
Goście w niedzielę wieczorem? Jakaś masakra...

Gość Zmianą płci
🖐️

a co zlego w tym, ze goscie w niedziele wieczorem? :o ludzie, niektorzy naprawde nie macie sie do czego przyczepic :D

Gość kdgjgjajgg
ja nie chodzę do nikogo w niedzielę na kolację, bo rozumiem, że w poniedziałek rano idzie się do pracy. Trudno zrozumieć?

szukanie dziury w calym, cala kafeteria ;)

- tarta - dowolność składników jak w pizzy - makaron z woka z wołowiną i warzywami - muszle nadziewane mozzarellą - calzone - pizza inaczej - domowe burgery wołowe i własnoręcznie pieczone bułeczki - gnocchi z boczkiem w sosie z białym winem i kurkami Itp. ... Itd. ...