Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgdxfgfdg

co byście chcieli mieć na pulpicie swojego telefonu

Polecane posty

Gość pru sru
nie mam zadnych chyba...

Gość rtgdxfgfdg
kazdy ma :P a jesli ich nie znasz to ich poszukaj, zainteresuj się roznymi dziedzinami i sie czegos naucz co bedzie Ci jednoczesnie sprawiało przyjemnosc, ja wiele swoich talentów zaniedbałam i postanowiłam odnowić

Gość telefonka
a miej sobie tyle pieniędzy ile chcesz, nie mam ci czego zazdrościć, ale nie pytaj na forum o takie bzdury, bo tym wpisujesz się go grupy ludzi z problemami psychicznymi. Lepiej zapisz się na jakiś kurs kreatywności i nie dopytuj co ludzie chcieliby mieć na tapetach tel tylko sam/a rusz głową.

Gość flaxxxx
Nie dosc,ze nierowno pod sufitem,to tapeciara :O

Gość flaxxxx
A na marginesie.. Wpadles do bandy no lifow na kafe pochwalic sie ? Zaiste ciekawe :D

Gość rtgdxfgfdg
ale ja wcale nie przyszłam sie tutaj chwalic, napisałam tak zeby co niektorym utrzec nosa za chamskie odzywki, a ruszanie głową tutaj nic nie pomoze, bo nie wejde do ludzkich głow...

Gość pru sru
jak sobie pomysle o rzeczach ktore uwielbiam robic, ktore mnie interesuja to od razu mi sie micha cieszy:) ale zaraz potem mysle sobie ze mnie na to nie stac a tak niewiele potrzeba

Gość flaxxxx
No to rzeczywiscie utarlas :D

Gość rtgdxfgfdg
no i jestem bardzo kreatywna a gusta sa rozne i chce trafiac na te najczestsze

Gość Koniowodny
cipkie mojej laski

Gość rtgdxfgfdg
pru sru raz sie zyje, nie wolno miec ani cienia watpliwosci bo tylko negatywne mysli nas ograniczaja

Gość pru sru
ja juz powoli zaczynam nie wierzyc ze mi sie uda. ale fajnie ze Tobie sie udalo.

Gość telefonka
chciałaś komuś utrzeć tym nosa? to nie jest dobry pomysł ponieważ efekt był odwrotny do zamierzonego. Wspominając o swoich dochodach wykazałaś się inteligencją rodem z gimnazjum.

Gość efdeefd
ja i On całujacych się; p

Gość rtgdxfgfdg
telefonka twoje wypowiedzi tez sa na poziomie gimnazjum.... pru sru jestes kowalem własnego losu a nie np. Twoj kolega :P

Gość telefonka
przechwalaj się dalej bo cóż ci zostało.... Mów ile zarabiasz, jaka to jesteś idealna i poukładana, bo tego ci brakuje, a tu możesz się wyżyć. Aha i naucz się jeszcze języka polskiego bo twoje błędy też o czymś świadczą. Nara nie będę dalej karmić trolla.

Gość rtgdxfgfdg
telefonku twoje kompleksy az biją po oczach, moze jakas grupowa terapia by sie przydała? papa trollku

Gość Do autorki ignorantki
Autorko skoro jestes taka profesjonalistka to zaplac za badanie rynku i wtedy sie dowiesz, co ludzie chca miec na pulpicie. Zenada chcesz wyciagc od innych informacje za free i dodatkowo po wszystkich jedziesz. Niestety gwiazdo informacja kosztuje hahah

Gość rtgdxfgfdg
o nastepny zakompleksiony... jakbyscie normalnie odpowiadali na pytania a nie chamsko odzywali to by teraz takiego ścierwa nie było! ale najlepiej zwalić zawsze na autora... nara patałachy 🖐️

Gość fjdjfjf
Ciagnij sie tepa szmato,zalosna.

Gość jak ja nie cierpie
głupich ubogich polaczków, sami byście się wzięli do roboty a nie wyzywać tych, którzy pracują na swoje pieniądze, też dużo zarabiam ale jest to duży wysiłek, a wy z tej zazdrości jesteście w stanie nas bogatszych zmieszać z błotem!!! Dlaczego? Czy to nasza wina, że jesteście łajzy???

Gość jak ja nie cierpie
fjdjfjf - typowy przyklad żałosnej życiowej ofermy

Gość jak ja nie cierpie
Do autorki ignorantki - jak widać kafe w conajmniej 100% służy jako źródlo informacji, fakt, że nie jest ono górnolotne ale dla prostaków jak wy starczy.

Gość Do autorki i
rtgdxfgfdg - typowy przyklad tepej chamskiej idiotki, totalnego patalcha i wiesniary

Gość Do autorki ignorantki
rtgdxfgfdg - typowy przyklad tepej chamskiej idiotki, totalnego patalcha i wiesniary