Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamana92

chłopak mnie olewa i chyba nie chce już ze mną być. A ja Jestem w ciąży!:(

Polecane posty

Gość załamana92

Witam w ten, jakzwykle smutny i płaczliwy dla mnie wieczór. Codziennie nie mogę uwierzyć jak sama zniszczyłam sobie życie, i jak bardzo się myliłam. Byłam z moim chłopakiem 2 lata . Wiadomo bywało różnie, jak to w związkach bywa, Tymbardziej że ja mam 20 lat a on 22. Mimo naszego młodego wieku on zawsze chciał dziecko. Cieszył się z wiadomości , którą ja byłam Poprostu załamana:( powiedział mi że już się wyszalał i imprezy go nie imteresują ! Że mnie kocha i chce być z nami:( akurat! Nierozumiem czemu jego słowa mijają się z celem. Wszystko się zmieniło. Proszę się o to żeby do mnie przyjechał obiecuje że przyjedzie po czym czekam na niego a on mnie wystawia:( wogóle nie na ochoty się ze mną widzieć:( woli koleżankI niż mnie. Nie wiem co dalej robić. Ież próbuje z nim rozmawiać twierdzi że mnie kocha i chce ze mną być. Imprezuje weekendami i woli spędzać czas z kimkolwiek tylko nie ze mną. Prawie wogóle nie odpisuje mi na smsy, ja czuje że coś jest nie tak! Gdybym nie była w ciąży nie przeżywałabym tak tego :( boję się że już nigdy nikogo nie Znajdę :( zawsze miałam powodzenie u chłopaków:( Ale z dzieciaczkiem pewnie będzie trudno:( nie wiem czemu on mi to robi , a twierdzi że kocha:( nie potrafię jakoś się pogodzić z myślą że miałoby nie być go obok:( ojca mojego dziecka. Chcem żeby moje maleństwo miało rodzine:( dodam jeszcze że milion razy mnie zawiódł i oszukał:( Ale wszystko mu wybaczyłam Bo bardzo go kocham! Czasem mam wrażenie że sama mu na to pozwoliłam i teraz mam za swoje:( co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować