Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikapi

bóle w podbrzuszu i koło odbytu

Polecane posty

Gość pikapi

witam . od kilku dni miewam okropne bóle własnie w podbrzuszu w koło odbytu , co to może być ? nie wiem czy to moze byc zwiazane z miesiączką , którą powinnam dostać dziś , alee jej nie mam

Gość bfba
a nie jesteś w ciąży?

Gość martulkaaaa_________
moja koleżanka ma coś, co się nazywa tyłozgięcie macicy i zawsze przed okresem boli ją koło odbytu, czasem nawet krwawi przez odbyt w trakcie okresu za bardzo się na tym nie znam, poszukaj w googlach, czy to moze pasować

Gość Do pikapi
naprawdopodobniej masz torbiel na jajniku (niepęknięty pęcherzyk) lub owulację. Idź na usg aby potwierdzić lub wykluczyć. Być może masz zespół policystycznych jajników i wtedy trzeba leczyć się pigułkami.

Gość Gonda
Do pikapi,pigułami to nie leczenie,najpierw badanie,a pozniej bedziemy romawiac co dalej z tym fantem zrobić,bo gdybac tu sobie mozna

Gość Do gondy
zanim zaczniesz się wypowiadać w jakiekolwiek kwestii DYLETANTKO to naucz sie czytac ze zrozumieniem przygłupku. I Nie pisz pustosłowia.

Gość Gonda
Do gondy,ale prosze tak do mnie mówić,prosze to mówic do innych,dziekuje

Gość pikapi
w ciazy raczej nie jestem , ostatnią miesiączkę miałam początek 16 padziernika , robiłam test 22 i wyszedł negatywny , a robiłam to z chłopakiem tydzien przed okresem , wiec nie wiem juz sama , pierwszy raz mi sie taki bol zdarzył

Gość mańka299
ja moja droga miałam okropne bóle od pierwszej miesiączki do pierwszej ciązy, czyli jakieś 10 lat, w kazdym roku około miesiąca wyjętego z życia, bóle takie że kilka razy wylądowałam w szpitalu, po ciąży to samo, ale przy dziecku nie mogłam sobie pozwolić na coś takiego więc postanowiłam działać i znalazłam. Rezonator biofotonowy, żałuję tylko że wcześniej na niego nie trafiłam, bo bóle zniknęły!