Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość It's strange so

Randki z netu

Polecane posty

Gość It's strange so

Czy to normalne że większość kobiet spotkanych z netu będzie na "NIE". Jestem przystojny (opinia innnych), w realu mam powodzenie ale jeśli chodzi o kobiety z netu to większość jest na nie, powiedzmy 7 na 10.

Gość masuuumiiii
nie -jest po spotkaniu czy na wiadomość o spotkaniu???

Gość lolobriżida
Wiesz, wygląd to nie wszystko, może za mocno 'fantazjujesz' na necie, a przy bliższym poznaniu brakuje Ci werwy? Kozakowanie w sieci nie dodaje animuszu na żywo. Znałam takich, którzy na ekranie monitora wydziwiali, że hej...a po spotkaniu - Bosz.. że-na-da. Pół konstruktywnego zdania nie umieli sklecić. Komunikując się via net można się kilka razy zastanowić co się chce powiedzieć, tak na spokojnie. Na żywo tego nie ma :D Słowa lecą od razu ;P

Gość It's strange so
Na pewno na necie rozmawia się lepiej pod tym względem. Jest czas na zastanowienie, nie ma takiej presji, orazy nie przejmujesz się że ktoś cie ocenia i to napewno pomaga być zabawniejszym itp. Czy kozakuje? Raczej nie, rozmowa zwykła. Nie pisze nic z tych rzeczy "elo bejbe..." itp Chociaż słyszałem kilka razy że wydaje się być mocno "pewny siebie".

Gość It's strange so
A po randce to tak 2-3 na 10 kobiet średnio chce się dalej spotykać. Nie wiem czy po prostu to jest normalne, po prostu prawo statystyki, gra liczb porównując do podchodzenia do kobiet na ulicy, średnio jeśli jesteś przynajmniej przecietny to powiedzmy 1 na 100 z ładnych kobiet się zgodzi mimo wszystko.