Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki i empatyczny

Czy brzydki ale z dobrym sercem ma szansę poznać kobietę?

Polecane posty

Gość taka s0bie
jeśli będziesz szukał gwiazdy, to możesz mieć problem. Szukaj zatem na swoim poziomie, tylko pewnie wtedy takiej brzydszej nieba nie będziesz chciał przychylić:(

Gość brzydki, ale pewny siebie
Nie czuję się brzydszy od Ronaldo :) Interesują mnie tylko kobiety ktore mi się podobają, reszta wypad

Gość vin80
Brzydki z dobrym sercem ma szansę na brzydką z dobrym sercem :)

Gość andżelaa
Masz szansę.Szukaj takiej dla której nie liczy się wygląd faceta tylko charakter.Może być trudno ale nie poddawaj się :)

Gość IMO12358
andżelaa "Szukaj takiej dla której nie liczy się wygląd faceta tylko charakter." To chyba będzie musiał szukać w kosmosie. :classic_cool:

Gość andżelaa
E tam chyba są jeszcze takie które patrzą najpierw na charakter a potem na wygląd :)

Gość IMO12358
andżelaa "E tam chyba są jeszcze takie które patrzą najpierw na charakter a potem na wygląd" Racja. Jak sama mówisz - wystarczy POPATRZEĆ, aby wiedzieć, który fagas ma przystojny charakter. :classic_cool:

Gość facet przeciętnej urody
Kolego każdy facet chce mieć jak najładniejszą partnerkę i tak samo jest z kobietami.Pod względem charakteru dziwnym trafem ludzie też często się dobierają bo mam kumpla przystojniaka który ma partnerkę super laskę figura modelki ładna buzia i cycuszki a oboje mają wredny charakter !

Gość IMO12358
Znasz taką parę? To rzeczywiście musisz mieć rację! :D

Gość andżelaa
Musi szukać jakiejś szarej myszki o przeciętnej urodzie która nie wyróżnia się z tłumu :)

Gość IMO12358
Myszka też chce fajnego kocura. :P

Gość hiehiehiehieheie
jasne, że ma szanse. ja kiedyś miałam brzydkiego chłopaka, ale był fajny i lubiany, a także nie pokazywał całemu światu jaki to jest biedny bo jest brzydki :)

Gość musisz szukać sobie
grubego paszczura jeżdżącego na wózku inwalidzkim, bekającego i pierdzącego głośno w towarzystwie ..

Ma szansę poznać kobietę i to całkiem sesnowną kobietę o ile nie jest życiowym niedołęgą. A poza tym czesto mezczyzni nieciekawi z wyglądu nadrabiają np ubiorem i stają się atrakcyjniejsi w oczach kobiet. Nie można się załamywac.

A poza tym to bzdura, że patrzy się tylko na charakter a nie na wygląd, bo poznając nową osobę chcąc nie chcąc z góry oceniamy, czy nas nie odrzuca, czy nam się podoba i tak dalej. Ale kiedy poznasz atrakcyjną kobietę to właśnie tym charakterem możesz ją oczarowac i jesli jest w miarę normalna i szuka mezczyzny a nie Kena z plastikowymi jajkami to Twoj wyglad zejdzie na dalszy plan.

Gość gmdka
poznać może ale to nie znaczy, że się nim zainteresuje :D

Gość dwihqhopiqd
jak można być z kimś kto nas nie pociąga fizycznie? :O

Gość lavldkxzcczczczczczcz
oczywiscie, ze ma. ja jestem bardzo ladna, a taki paszczak zlamal mi serce, ze to az smiech. jednak niestety byl miloscia mojego zycia, mimo ze naprawde nie byl urodziwy.

Gość szczerze powiedziawszy ?
to nie masz szans !

Gość zadaj sobie pytanie222
zadaj sobie pytanie, czy Ty byłbyś w stanie kochać brzydką kobietę, z dobrym sercem? pewnie nie. co jesteś w stanie zaakceptować u innych, to i inni zaakceptują u Ciebie