Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irenka321

Karczma na Woli

Polecane posty

Witam, Potrzebuję opinii , miał ktoś kiedyś do czynienia z Karczmą na Woli ?? Warto tam zorganizować imprezę ??Dziękuję za Opinię ! Pozdrawiam

Gość Anita 30193
Moja siostra tam miala wesele i powiem ci ze rewelka. Tak wszystko super przygotowane a ludzie to na prawde sympatyczni ludzie. Nie zawiodą. Wesele sie bardzo udało.

Gość Paweł1121212
Ja kiedyś tam byłem tak sobie zobaczyć i sie zatrzymać na jedna noc, bardzo mi odpowiadało to miejsce, w pokoju było wszystko TV, łazienka, pełen luksus.

Gość gertruda13
Ja byłam tam na studniówce .Mimo dużej liczby ludzi było przestronnie i komfortowo.Dobra obsługa i jedzenie.

Gość Olcia_70
Przejeżdżałam tam tędy i nocowałem w tej karczmie. Jest dobrze wyposażona. Mam miłe wspomnienia. Polecam.

Gość KarikK03
Witam. Wraz z mężem wyprawialiśmy 25-lecie małżeństwa i choć początkowo się wahaliśmy muszę przyznać, że organizacja wypadła rewelacyjnie. Polecam.

Gość modrzew_
powiem wam ze studniówka wypadła tam rewelacyjnie. udostępnili salę, oczywiście zajęli się aranżacją. bardzo ładne miejsce, klimatyczne. wręcz idealnie zarząd szkoły dokonał wyboru. pozdrawiam, Bartas, Biłgoraj :)

Gość kamilka 567456
Ma ktoś link do stronki tego miejsca? Szukam właśnie fajnego lokalu do zorganizowania konferencji

Gość XXXowa
porażaka.........porażka..........nie polecam..........

Gość Kamila i Piotr
Zespół Efez Karczma na Woli Witam Chciałam się dowiedzieć gdzie podział sie zespół Savers który tak fajnie grał, teraz już nie przyjeżdzają a zabawa przy ich muzyce była poprostu świetna. Teraz z tego co mnie doszły słuchy to niby ten gość co grał na organach taki grubszy gra w innym zespole i kiedys własnie miałam okazje być na weselu gdzie grał ten zespół Efez i powiem wam że byłam w szoku odstawiali taką lipe i maniane ze pożal się.. poprostu tragedia wszystko nagrane lecioło i nawet nie śpiewali bo mój kolega sie na tym zna i odrazu zczaił. Z takiego fajnego zespołu zrobiło sie takie dziadostwo. Pozdrawiam

Gość gość
Nie polecam! Jedzenie niedobre, często nieświeże i mało. Śmierdzi w całym lokalu szambem. W pokojach zimno (słabo ocieplili podobno) a w lecie gorąco od dachu. Szkoda nerwów i pieniędzy.

Gość katarzynakabyla
witam.organizowalam wlasne wesele w karczmie na woli , jedzenie było pyszne gorace i wszystko o czsie , w pokoju nie było zimno i nie smierdzialo ani w pokoju ani na sali , kelnerzy byli w porzadku , po roku byłam na zabawie firmowej tez bylo wszystko super , po kilku miesiacach byłam na weselu tez nie mam nic do zarzuecenia. lokal jest dobry , polecam