Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irenka321

NS-PROJEKT

Polecane posty

Witam, Potrzebuję opinii , miał ktoś kiedyś do czynienia z firmą ?? Warto skorzystać z ten pali usługi ?? Jakie projekty robi ?? Dziękuję za Opinię ! Pozdrawiam

Gość Tomek Kalisz
Ja akurat miałem okazję skorzystac z ich usług. Potrzebowałem żeby ktos mi zaprojektował kawiarnię i współpracowałem z nimi jakiś czas. Byłem bardzo zadowolony, bo znają sie na rzeczy i wiedza czego oczekuje klient co nie musiałem sie duzo wysilać. Możesz im zaufać :)

Gość Aneta343
Nie masz się nad czym zastanawiać :) To super firma,mój apartament tak został zaprojektowany ze byłam w totalnym szoku. Odmieni całkiem to miejsce ale jest cudowne.

Gość gertruda23
Irenko,możesz spokojnie :)Pani Natalia mile zaskoczyła mnie otwartością i szerokimi propozycjami proponowanych projektów, a po ustaleniach powstało cacuszko mieszkanko.

Gość orttoggon maurddro drustt
Najbardziej z tych najbardziej ciekawych i najciekawszych intrygują mnie i zaciekawiają szerokie proponowane projekty :classic_cool:

Gość xenia_do
Firmie ta zaprojektowała wnętrza dwupoziomowego mieszkania mojej córki. Mieszkanie wygląda teraz ślicznie. Istna bombonierka. Polecam.

Gość ekerssa
A gdzie można obejrzec ich realziacje?

Gość Elkaaaaaaaaaaaaaa
Chociażby na www.ns-project.pl ;) Osobiście polecam. Pozdrawiam.

Gość karuuuuuusiaa
Rewelacyjny projekt apartamentu otrzymałam przedwczoraj... Teraz tylko go wdrożyć, na co potrzeba trochę czasu. Warto.

Gość fiona 547
Dziękuję za link do stronki firmy. Planujemy z mężem przeprojektować sypialnie, po przejrzeniu portfolio tej firmy zdecydowaliśmy się ich wybrać :)