Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 123

kobietki co teraz robicie ?

Polecane posty

No dobra, jakis czas temu trafilam na kafe na osobe o nicku Niebiesko Zielona. Juz nawet nie pamietam co pisala, ale chcialam sobie jaja porobic i podszylam sie pod jej nicka zmieniajac litere L na duze i ;) Na pierwszy rzut oka nick wygladal tak samo. Walnelam moze dwa posty na ogolnym w imieniu tamtej i odkrylam, ze na kafe istnieje cos takiego dzial erotyczny. Z tym nickiem przenioslam sie do Was. Nie chcialo mi sie go zmieniac, ale coraz czescie porownywano mnie do tamtej (w sumie nie jest to dziwne:D ), wiec wreszcie postanowilam skonczyc z tamtym nickiem, a zeby calkowicie go nie zmieniac to poprostu przestawilam slowa. I tyle :D

opadła zasłona dymna :classic_cool: ufff rozrzedziła sie atmosfera :D:D:D:D

Zreszta to zadna tajemnica bo nawet w stopce mialam napisane, ze nie jestem tamta ;) I od razu zaznaczam, ze nie uzywam zadnego innego nicka i nie bede wracac juz do tamtego. Nei_Nei tez nie ejstem co zarzucano mi w innym temacie :) I Przepraszam z calego serca wszytskich i obiecuje poprawe :P:D🌼

mnie tam rybka :classic_cool: ale oświadczenie przyjete :D

:) Obecnie siedzę i kombinuję jak się dostać do domu:classic_cool:Dostałam wypis ze szpitala lalalala:P

Gość zielona musisz byc naprawde
malo atrakcyjna jesli nic nie chcesz pokazac

Gość ale nic poza tym
:(

No dobra, przyznaje sie rowniez, ze jestem strasznym pasztetem, mam niewyjsciowa twarz, jestem gruba i calkowicie nieatrakcyjna :O Przyciagam wzrok plci przeciwnej, ale tylko dlatego, ze z politowaniem patrza na moja gruba doope ;):P

Ada, wydalili Cię karnie?:P NZ, to nic. Dawaj cycki a ja postaram się znaleźć jakąś dobrą stronę w tobie:P

Gość kolorowo i odwaznie *
cycki i cycki ,a penisy to gorsze ?

teraz to juz mi to NZ i ZN zaczyna przeszkadzać:P

dark:P Ciiiii...nie ważne:P Ważne,ze wywalili:classic_cool: No proszę kobiety a jakie chętne na cycki:P świat staje na głowie:classic_cool:

Dark kiedys Ci pokaze, narazie testuje osoby, ktore mnie juz widzialy ;) Ania🌼 masz bardzo lade wlosy ;) Kolorowo bo my tu penisow juz setki widzialysmy, a cyckow stalych bywalczyn niestety nie, wiec jest parcie na to ;)