Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 123

kobietki co teraz robicie ?

Polecane posty

Gość i co z tymi osobami
ktore cie widzialy? bo jakos cie tu szcegolmnie mocno nie reklamuja:( chyba w ogole cie nie reklamuja:(

**Ada** wydaje mi się, ze kobiety oglądają cycki w celach porównawczych ;) Zielono Niebieska, dziękuje - nie przywykłam do komplementów na tym forum ;)

Gość ale jak ty nawet cyckow nie
chcesz pokazac łeeee slabo:(

Nie zalezy mi na reklamie, w ogole nie zalezy mi na tym, zeby ktos ogladal i ocenial moj tylek. A osoby, ktore mnie widzialy sa tutaj wszytskim znane, paprosilam o dyskrecje...nie chce tez, zeby bronily mnie podczas atakow ;)

[zgłoś do usunięcia] blondi-ania **Ada** wydaje mi się, ze kobiety oglądają cycki w celach porównawczych Zielono Niebieska, dziękuje - nie przywykłam do komplementów na tym forum xc z Tobą Aniu sie nawet nie próbuje 😭

no nieeee ja pierdole ale ten swiat zaklamay i po co tej grubej blondynie na zdjeciu mowicie ze jest ladna? no po ch*j jestescie takie zaklamane? x bo jest ładna i to moje zdanie, ma ładną buzie

Ja napisalam szczerze, ze ma ladne wlosy, co do biustu to sama mam niewiele mniejszy i sklamalabym gdybym napisala, ze gustuje w duzym ;) Wolalabym miec mniejszy...takie C by mi wystarczylo :) Ja tez uciekam, milego dnia wszytskim 🌼🖐️

Pomarańczo - nie każdy może być taki chudy jak Ty. Wybacz, ze nie pasuje do Twoich wzorców z filmów dla dorosłych :P Więc proszę nie oglądaj mojej fotki, bo się niestrawności dorobisz, a to już by mnie zmartwiło :P

v34 - lubię ludzi, którzy maja swoje zdanie :) Choćby było odmienne od mojego. A cenię za kulturę wyrażania opinii. xxx Zielono niebieska - też wolałabym mieć mniejszy nawet D mogłoby być, jednak ciąża i hormony robią swoje. Do zobaczenia 🖐️

Ok pomarańczo, miej swoje zdanie :) Ale operacji plastycznej nie planuję, mężowi się podobam i to mi w zupełności wystarczy.

Pomarańczko to Ty pierdolisz jak ciężko potłuczona:classic_cool:Ania jest ładna kobietą:)To ty jesteś zakłamana.Bądź taka (taki) odważna(y) pod czarnym nickiem:classic_cool:

Idę i ja, bo to na nic. Szczera pomarańczo, podziwiam to z jakim entuzjazmem krytykujesz wszystko i wszystkich. To niebywałe, że Ci się tak chce chcieć...🖐️

Gość kolorowo i odwaznie *
cicho "baby " ! W tym towarzystwie to ja najladniejsza :D

ciekawe gdzie to pomaranczowe kasliwe babsko widzi brzuch?:P ja widze tylko duzy biust :P moje marzenie :P

kolorowo .. no to dziel się :) Mnie nie demotywuje fakt, że ktoś jest ode mnie ładniejszy :P nie na tym opieram swoja wartość ;)

Gość pokazuj szybko
moze byc nawet jeden

Gość czy naparwde tem pernament
brwi byl koniecznoscia?