Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka2389

za gruba na ciaze??????

Polecane posty

Gość blondyneczka2389

witam ! na samym poczatku bardzo prosze o powazne odpowiedzi-nie jest mi łatwo....czy jest moze tutaj ktos ,,podobny" ?od ponad 2 lat staramy sie o dziecko-bezskutecznie ;(waze 110kg,miesiaczki mam nieregularne,lekarz nie podejmuje zadnych krokow leczenia jestem załamana co mam robic ???myslalam op in-vitro ale czy nie jestem za gruba ??????????a moze nie poddawac sie i starac sie naturalnie .....??POMOCY !dodam ze lecze sie na tarczyce

Gość azza
zmień lekarza na początek

wybrać się do dietetyka na początek. zachodząc w ciążę w takim stanie skazujesz dziecko na otyłość już na starcie.

Autorko,przede wszystkim zmien lekarza jak doradzila Ci azza.Powinnas miec zrobione badania i Twoj partner rowniez.Na takie badania nasienia u mezczyzny nie trzeba skierowania,wiec zacznijcie od niego.Jesli idzie o in vitro,to bez badan nie ma rady

Gość lohohohohoiho
faktem jest,ze taka waga utrudnia zajscie w ciązę,po schudnięciu pownno pójść łatwiej

Gość Hdjvjfufufr
Kochana, zmien lekarza, najlepiej idzcie prywatnie do kliniki nieplodnosci, tam Zrobia wam komplet badan, sleeping sun Co ma Piernik do wiatraka, moja przyjaciolka jest otyla, urodzila 2,5 kg drobna dziewczynke, ja natomiast jestem szczupla, maz tez, a corcia urodzila sie 5 kg, w ciazy jadlam same owoce , warzywa I kasze.. Raz hamburgera...