Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka158914

Czy on ma romans?

Polecane posty

Gość Agnieszka158914

Zacznę od tego, że jesteśmy razem od 10 lat, oboje mamy po 47 lat. Od jakiegoś roku mój facet często wspomina swoją "koleżankę" z pracy. Piszę w cudzysłowiu, bo ona ma 27 lat, to jakie to koleżeństwo? W każdym razie poznalam ja na imprezie integracyjnej i muszę przyznać, że jest mila i sympatyczna. I co najgorsze- ładna. Nie widziałam, żeby z nim flirtowała ani nic takiego, ale może kryje się przy mnie? Za to mój cały czas jej nadskakiwał, żartował, uśmiechal się itp. Może bym zapomniala o całej sprawie gdyby nie to, że w poniedziałek widziałam jak ja przytulal na ulicy i trwało to za dlugo jak na koleżeński uścisk.

Gość wyjątek
Nie ulega wątpliwości, że wystąpiły u niego objawy andropauzy czyli mówiąc potocznie kryzys wieku średniego. Albo mu się polepszy czyli oprzytomnieje albo nie i ... popłynie.

Gość Agnieszka158914
Makabra, i co mam teraz zrobić?

Gość fffiute
pozwól mu spenetrować koleżankę, a najlepiej przyłącz się do zabawy

Gość wyjątek
Najlepiej usiąść i szczerze porozmawiać. Niech sobie zrobi bilans strat i zysków. Niech wybiera. I zacznie myśleć organem, który posiada do tego odpowiednie komórki :)

Gość Agnieszka158914
Juz z nim rozmawiałam, to mi powiedział, że tylko sie kolegują. A nawet jak jesteśmy na weekendzie gdzieś to pisze do niej smsy. To chyba nie jest normalne.

---wyjątek Co to za anty-rada? Zrobić ci analizę? Plusy: - młodsza partnerka - większy prestiż (20 lat młodsza) - szansa na kolejne potomstwo - więcej dobrego sexu - druga młodość - radość życia - wolność, jeśli nic nie wyjdzie z tego drugiego związku i szansa na kolejne podboje (facet jeszcze nie ma 50-tki, a "ryczących" 30-stek jest masa na portalach randkowych) Minusy: - alimenty dla żony (jeśli mają dzieci) - stres spowodowany zazdrością o młodszą kobietę jeśli jest bardzo ładna - zmniejszenie wygody życiowej (strata pokojówki, praczki, sprzątaczki i kucharki)

Gość wyjątek
Romantyk :) nie wymieniłeś wszystkich potencjalnych minusów. ja ich także nie będę wymieniać bo możemy się tak do rana nimi przerzucać, ale nie o to chyba chodzi, bo punkt siedzenie itd... Zauważę tylko taką oczysistą oczywistość, że za 10 lat młodsza partnerka będzie jeszcze młodą kobietą a u naszego Pana andropauza się pogłębi [ przemilczę objawy] i to ta obecna 27-latka kopnie w zadek starszego pana.

Gość wyjątek
No i już pojawiła się czisas:D:D:D Wątek do skasowania. 🖐️

Gość Agnieszka158914
Alimenty odpadają, bo nie mamy dzieci. On mówi, zę to koleżanka, a ciągle o niej mówi i spotyka się pod różnymi pretekstami.

Gość powiem tylko tyle, że kobieca
dokładnie, kryzys wieku średniego w pełni ;P nie wierz w ani jedno jego słowo, oni wszyscy tak mówią, i wszystkie te laski to "koleżanki" a przeczytaj kiedyś sms-y do niej to włos ci się zjeży na głowie

mysle, ze on juz zdecydowal :-( Jesli tlumaczy, ze to kolezanka tzn ze nawet nie traktuje Cie powaznie , jako partnera.Ot mucha brzeczy kolo ucha.

Gość vin80
No szans z nią raczej nie masz :( Ty już babcia a ona super dziewczyna w najlepszym możliwym wieku. To przykre ale prawdziwe. No chyba, że Twoje podejrzenia są bezpodstawne - czego Ci zresztą życzę.

Gość Agnieszka158914
Wiem, że on jest nią zauroczony, myślałam, że to minie, ale mam wrażenie, że się pogłębia. Zastanawiam się tylko czy ona coś do niego czuje. Albo czy to możliwe, że ona tylko mu się podoba i dobrze się dogaduję?

Gość a co sama
bys chciala z tym zrobic? Wiaze Cie jakis wspolny majatek chociazby, kredyt?

Gość Agnieszka158914
Nie mamy żadnego kredytu, mieszkamy u mnie, on wynajmuje swoje mieszkanie po ojcu. Może nie chciał go sprzedać, żeby mieć jakieś zaplecze, nie wiem :/. Nie wiem co mam z tym zrobić, mam tylko nadzieję, że ona go nie chce.

Gość a co sama
kiepsko .W takim razie zostaje Ci czekac , co sie z tego wykluje .

Gość jdjcjc
Istotne to,ze on ja chce

Gość Agnieszka158914
Boję się czekać, oni już się tak ok roku spotykają, wcześniej pracowali w innych działach to widywali się sporadycznie i było ok. A odkąd pracują razem, wymienili się nr tel, mailami, kupują sobie prezenty na urodziny. On jej nawet remontował mieszkanie. Na początku nawet trochę się z tego śmiałam, bo myślałam, że taka młoda kobieta szybko go pogoni... Moze mój błąd, że od razu nie reagowałam.

Gość Agnieszka158914
Ktoś tu pisał, co w tych smsach od niej, czytałam (wstyd przyznać). On pisze np. Pozdrowienia z (tu miasto w którym byliśmy), co u Ciebie?, albo Jak tam podróż? Co robisz itp, ona też odpisuje normalnie, czasem nawet lekko uszczypliwie.