Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valeriia

panicznie sie boje

Polecane posty

Gość valeriia

Panicznie boję się zrobić test ciążowy i boje się że nie dostane okresu. Chciałam wraz z mężem dziecko. Ale na chwilę obecną wpadłam w panikę. Co zrobić? Juz nie mam na siebie siły.

Gość azza
Widać nie jesteś gotowa na to jeszcze. co robić? Zrobić test i jeśli się udało to przyjąć konsekwencje swojej decyzji (masz 9 mies. na oswojenie się z pojawieniem się dziecka) a jeśli się nie udało to może odłożyć starania do czasu aż będziesz w pełni przekonana do tego.

Gość ajkschggblsa
co Ty piszesz, ze nie jest gotowa?! A kto jest???? Na dziecko z reguły gotowe są tylko kobiety, które starają się nie wiadomo ile czasu. To normalne autorko, ze odczuwasz strach... nienormalne by było gdybyś go nie odczuwała. Wiadomo nie od dziś, ze człowiek boi się tego co nieznane. Uwierz mi, ze jak dziecko się urodzi to sama powiesz, ze to była najlepsza decyzja na świecie ;)

Gość azza
Obawa przed zmianami takimi jakie niesie ze sobą ciąża to jedno ale wpadnie z powodu myśli o planowanej ciąży to chyba oznaka czegoś więcej. Jeśli się zdecydowała na ciążę to skąd ta panika? Może to chwilowe tylko. :)

Gość valeriia
Boje się ze nie dam rady, ze dziecko będzie chore, ze wszystko mnie przerośnie. Z drugiej strony wcześniej byłam pewna ze mam cudownego odpowiedzialnego męża, który świetnie dogaduje się z dziećmi, itd. Na dzień dzisiejszy mam wrażenie ze zostanę z tym wszystkim sama. Matko, moze to hormony? Heh

Gość azza
Pewien mądry człowiek powiedział -"Tyle wiemy o nas ile nas sprawdzono." Człowiek nie zdaje sobie nawet sprawy ile sił na w sobie i jak wiele da radę znieść. Nie myśl o tym co złe, bo takie czarnowidztwo nic dobrego nie daje.