Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inlotka poliglotka

cienie z inglota

Polecane posty

Gość inlotka poliglotka

polecacie czy odradzacie? zamierzam dzisiaj kupić 3 cienie z tej firmy i nie wiem czego ise spodziewać? zawsze kupuje essence

Gość tak i owaka
są dobre chociaz parę lat wstecz dłużej utrzymywały sie na powiece...mimo wszytsko nadal używam tylko tych

Gość dubgvuiw
jak masz dobra baze pod cienie to marka cieni jest niewazna. ja bardzo lubie ciebie yves rocher bo sie swietnie trzymaja. z inglota bardzo dawno nic nie mialam szczerze powiedziawszy

Gość tak i owaka
w takim razie co jeszcze decyduję o jakości cieni? czy pod jakim względem pytasz czy polecamy? o kolory czy co? bo nie wiem...a możesz polecić jakąś bazę?

Gość dubgvuiw
o jakosci cieni? wlasnie, ciezko powiedziec, bo np u mnie zadne bez bazy sie nie utrzymaja, czy to editt z bazarku czy to mac :D najdluzej bez bazy trzyma mi sie duo z bell - jakas godzine buahahha :D ja uzywam bazy z hean i bardzo sobie chwale, podobno z elfa baza jest tez swietna ale nie uzywalam. virtual z joko jest dobra baza ale strasznie tepa w nakladaniu i twarda. w sumie ta z hean niewiele drozsza a duzo lepsza w nakladaniu. o jakosci cieni swiadczy nie tylko pigmentacja ale tez to jak sie rozcieraija, i dlatego lubie z yves rocher, bo sie dobrze z nimi pracuje

Gość dubgvuiw
cienie z bell tez sa swietne a sa tansze :)

Gość rruriereuiorir78
na pewno sa o wiele lepsze niż essence, więc nie masz się czym martwić. Najlepsze, to sa MAC, ale tez droższe. albo NARS

Gość tak i owaka
w takim razie z inglota będziesz zadowolona bo trzymają sie minimum 6 godzin (kiedyś był cały dzień) ale to chyba też zależy od tego czym nakładasz ten cień...(ja używam tylko pędzelków) no i od tego jaką masz cerę bo jak tłustą to chyba żaden cień długo nie "poleży":) Mnie te 6 godzin w zupełności wystarcza i nie muszę wydłużać czasu malowania się o nakładanie bazy...

Gość dubgvuiw
ja nie mam cery tłustej ale powieki mam masakrycznie "tłuste"

Gość tak i owaka
a może się pocą od mrugania? :)))przetrzyj chusteczką i nałóż cień:)

Gość dubgvuiw
taka i owaka ale ja cień jak jeszcze nie nakładałam bazy to nakładałam na suchutką powiekę, parę minut i już był zrolowany, a używałam też nienajgorszych cieni. odkąd używam bazy to mi się nic nie dzieje, nawet po tanich cieniach z editt czy z butterfly czy inne verona

Gość tak i owaka
a masz jakiś w domu z inglota? jeśli tak to użyj...a jeśli nie to polecam kupić:) ja oprócz inglota uzywałam maybelline i joko i obydwa się rolowały...dlatego zawsze wracam do inglota choć jak już pisałam wcześniej - jakość nie ta sama co kiedyś

Gość dubgvuiw
dawno nie uzywalam z inglota, w najblizszym czasie tez nic nie bede kupowala, ale wiesz co? jesli bede kupowala jakies cienie, skonczy mi sie jakis, to siegne po inglota. skoro kiedys byly lepsze a mi sie rolowaly to jak teraz sa gorsze to pewnie tez beda... chcoiaz tak jak mowie, z baza to i tak nie ma znaczenia :)

Gość tak i owaka
czyli już nie zamierzasz kupić 3 cieni? czy zapomniałaś że miałaś taki zamiar?:)

Gość dubgvuiw
spójrz na nicka :D