Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak i owaka

czy roibił ktos ciasto z soków kubuś?

Polecane posty

Gość tak i owaka

miałam okazję ale tylko jesc...a chciałabym taki zrobić w formie torta , tylko że ani ciasta kubuś ani torta nigdy nie robiłam...w necie pełno przepisów ale nie raz sie na nich przejechałam więc moze da ktos sprawdzony przepis?

Gość no i.......
przeciez w necie sa przepisy od dziewczyn,które pieka ,więc chyba są sprawdzone

Gość tak i owaka
masz rację nie potrzebnie dupę zwracam!:) tylko kurde zazwyczaj nie wiem na jak dużą blachę podają proporcję a jeszcze jak ja chce zrobic w tortownicy to już w ogóle...:/

Gość kijyhkigt
kubus , frugo jedno gówno -lekarze , dietetycy twoerdza ze kolorowe napoje i kupne soki to sama chemia i cukier, słodziki , syrop glukozowo fruktozowy - masakra -zero zdrowia i natury -najzdrowszym napojem jest woda przegotowana lub mineralna - te soki to gówno

Gość ula.cz
Hehehe jak się nie umie piec to się k...a nie bierze hehehehe

Gość no i.......
ale z wody mineralnej ciasta raczej nie upiecze:D

Gość do ula.cz
jak sie nie umie pisac to sie nie żebrze o głosiki......ty tępa dzido

Gość uminhhha
ciasta ciastka desery słodkie przetwory to sam cukier i tłuszcz i mnostwo kalorii a te kupne to jeszcze mnostwo chemi-tylko gówna ścierwa śmieci szkodniki i zera truja swoje dzieci tym syfem-rozumiem -ciasto na urodziny, na swięta-jesli ktos obchodzi ale robienie słodkosci co tydzien -ciasto niedzielne - to trucie dzieci i wnukow przez cały rok

Gość uminhhha
trucie wnukow przez dziadkow to plaga - mnie tez durni dziadkowie paśli słodkosciami- wżarciu i piciu

Gość tak i owaka
ula cz. nie dziwi mnie Twoje krótkie zdanie...przy dłuższym byłoby full byków...Lepiej weź się do nauki żeby dziecko nie wyrosło na analfabetę... a co do reszty to nie interesuje mnie czy te soki to chemia czy nie na co dzień ich nie spożywam więc od kawałka tortu nikt nie umrze

Gość ale wy wszyscy poyebani
tutaj jestescie,polskie pieprzone glomby,AUTORKA nie pytala o kalorie,a ni o to czy jest zdrowe,a wy od razu tutaj wywody prowadzicie NIE NA TEMAT.

Gość idac twoim tokiem rozumowania
ty równiez jeste poyebana:D

Gość dubgvuiw
a nie lepiej marchwiowe zrobic?

Gość tak i owaka
nieważne:) poradzę sobie:) jak nie wyjdzie to zrobię drugie:)

Gość tak i owaka
no... nie wiem jak smakuje marchwiowe a kubusiowe jadłam i wiem że osoba której mam w planach zrobić uwielbia...a poza tym mam zamiar użyć kubusia marchwiowo jakiegoś tam więc po części będzie marchwiowe

Gość ale wy wszyscy poyebani
autorko ,te wyglada smacznie,a co do blachy mysle,jest to obojetne,tu masz przepis na tortownice,a w innych przepisach widzialam jako kwadraty czyli pewnie pieczone na blaszce http://www.google.de/imgres?imgurl=http://majanaboxing.blox.pl/resource/kubus1.jpg&imgrefurl=http://majanaboxing.blox.pl/2008/02/Kubusiowe-ciasto.html&h=300&w=400&sz=74&tbnid=4sqgHWSF7hTJRM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dciasto%2Bkubusiowe%2Bjako%2Btort%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ciasto+kubusiowe+jako+tort&usg=__hwQOfxV1CKJDZrxx1xCoC4xSbrU=&docid=EQMMZBZ2hBOOAM&hl=pl&sa=X&ei=dZmjUMO4E4bitQbTwoCwCA&ved=0CCUQ9QEwAw&dur=367

Gość lihinn a
czytalam ze producenci zagęszczaja swe soki np.syropem buraczanym i w malej buteleczce niby zdrowego soku przecierowego moze byc do 13 łyzeczek cukru-jedyne zdrowe soki to te w domu wyciskane -a wszystkie kupne soki-z słynnym bobofrutem na czele a tym bardziej kolorowe napoje to słodzone i chemizowane świnstwa

Gość no i.....
le my lubimy słodzone i chemizowane świnstwa:D

Gość tak i owaka
ooooo wielkie dzięki!!! :)) skorzystam z tego drugiego linku:) mam nadzieję że wyjdzie takie jak na zdjęciu, jak na pierwszy tort myślę że w sam raz:)

Gość no i.....
powodzenia:)

Gość tak i owaka
dziękuje:)

Gość uminhhha
na dzieciach te slodzozne i chemizowane, także solone-czippsy i fastfudy świnstwa odbijaja sie fatalnie - cukrzyca , próchnica, nadcisnienie, miażdzyca , osteoporoza-oto co im funduja pierdolone ścierwa rodzice i dziadkowie

Gość uminhhha
no i otyłosć -generująca mnostwo chorob

Gość na coś trzeba umrzeć
:D

Gość tak i owaka
przecież zaraz i tak koniec świata :D

Gość sisigambis
dentysci mowia ze usuwaja sprochniale zeby juz rocznym dzieciom bo rodzice i dziadkowie debile- oblizuja smoczki i sztućce i maczaja smioczki w cukrz emiodzie sokach owocowych i daja słodkosci - głupota bezdenna

nigdy nie slyszalam o takim ciescie, brzmi ciekawie :D uwielbiam Kubusie - juz ze 2 lata nie pilam :) zdrowe, niezdrowe - od czasu do czasu mozna - przez chuchanie i sranie na dzieci pozniej wyrastaja takie boroczki - alergiki itd ja sie w zyciu duzo swinst najadlam i zyje

Gość ula.cz
tak i owak.Jak ci przeszkadza idiotko/o jak pisze to nie czytaj moich postów.hehehe gówno ci do tego.Bedę sobie pisała jak chce i co chce.A ty pokaż jaki to jesteś polonista i mnie poprawiaj.Miłego dnia.A tak apropo to ja prosze o głos a nie o poprawę mojej wypowiedzi.Jak nie chcesz czytać to się odpier............. OKi.