Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowy

Zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość internetowy

Nie wiem jak mam rozgryźć zachowanie pewnej dziewczyny z którą spotykam się od jakiegoś czasu. Poznaliśmy się na portalu randkowym. Pewnego dnia dowiedziała się czegoś o mnie, bardzo ciężko mi o tym z kimś rozmawiać ale to utrudnia moje kontakty z kobietami a mianowicie na skutek choroby (raka) musieli mi amputować jedno jądro. Powiedziałem jej o tym bo wcześniej zaczęła mnie atakować o to, że dawno z nikim nie byłem, miałem dość tłumaczenia się, jakbym zrobił coś złego, i wyznałem to. Po tym jak się o tym dowiedziała traktuje mnie inaczej. Olewa mnie, spotkania z kolegami są ważniejsze niż to aby zobaczyć się ze mną. Po moich pytaniach dlaczego nie może spróbować tego zaakceptować przecież to nie tragedia, potrafi mi powiedzieć, że jestem wybrakowany i, że ona jest nie brzydka i jakby chciała to może mieć każdego i, że ona znajdzie sobie faceta który spełni jej wszystkie wymagania. Chociaż ja jej pasuje bo dobrze ją traktuje ale ona nie wie co ma robić, bo życie ze mną nie będzie łatwe. Mam wrażenie, że trzyma mnie tylko w rezerwie , jestem dobry jak ma zły humor albo z nikim innym się nie umówiła, lub gdy potrzebuje podwiezienia. Już kilka razy było tak, że nie miała dla mnie czasu bo szła na imprezę ale aby ją na nią podwieźć to byłem dobry, oczywiście nie zgodziłem się na to. O co może jej chodzić, skoro jestem taki wybrakowany to dlaczego mnie nie oleje i nie poszuka kogoś kto spełni jej wymagania? Kiedy tylko upewnię się w tym, że chce to zakończyć to ona się do mnie odzywa i nie wiem co wtedy zrobić.

Gość Stasiek8999
zachowujesz sie jak pajac po prostu olej pizde wez pokarz że masz chociaż to jedno jajo i znajdz sobie inna i nie staraj sie tak po to dziala odwrotnie.

Gość to glupia i pusta lala
na co Ci ktos taki, co z tego ze piekna, to przeminie, nie mowie zeby szukac jakiegos paszteta, ale to nie jest dobry czlowiek i na dluzsza mete zycie z nia by bylo totalna poracha