Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY ON POJDZIE DO WIEZIENIA

Czy zaraz po sprawie idzie sie do wiezienia???

Polecane posty

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
błąd można popełnic raz, zrozum dziewczyno ze ten koles sie nigdy nie zmieni, chcesz byc z byłym wiezniem?? Wyobrazasz sobie miec z nim dzieci?? A może czekasz az po po pijaku przywali Tobie?? obudz sie dziewczyno

tak, niestety wywinal ten sam numer majac zawiasy :( a z tym facetem chcieli sie dogadac, on juz byl sklonny wycofac oskarzenie ale wkroczyla jego zona i rozmzowe telefoniczna nagrala, powiedziala ze to jest naciaganie na kase i ze zaniesie to policji :( mowie Wam jakie to wszystko okropne

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
NO tak my możemy go ocenić jedynie po opisanych przez ciebie zdarzeniach. Ty go znasz osbiscie i pokazał Ci inne oblicze i postrzegasz go przez pryzamt przżytych miłych chwil, jednak "dobry" chłopak tak się nie zachowuje.

Gość kkkiiikkkaaa
Ale ty sobie możesz chciec, by poniósł jak najmniejszą karę, doprawdy, na pewno kogoś to wzruszy. Pomyśl, że rodzina: żona, dzieci, rodzice pobitego pewnie chcą kary jak największej, i to oni mają w tym momencie rację, bo kara się należy i to bardzo wysoka. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, by pobić po pijaku drugiego człowieka. Za "błąd" to można uznać że ktoś zapomniał zapłacić za obiad w knajpie i odniósł kasę następnego dnia, albo ktoś zarysował komuś samochód na parkingu, ale zostawił nr telefonu. To sa błędy, za które nie powinno być kary. A nie pobicie...

to nie jest okropne, tak sie traktuje przestepców i bardzo dobrze ze nie ujdzie mu to płazem

Gość kkkiiikkkaaa
Sorki, powtórzyłam. W@ każdym razie gdyby mój partner kogoś pobił, zabił czy zgwałcił to nie chciałabym go więcej oglądać. POza tym jaką masz pewność, że wczoraj po pijaku był "jakiś facet", a jutro nie będziesz to ty? Raz już przekroczył granicę.

tzn chcialam powiedziec ze on nie jest jakims przestepca czy cos, zdarzylo mu sie to 2 razy i to po alkoholu. tak poza tym jest normalnym i kulturalnym chlopakiem :( po prostu wpadl w zle towarzystwo jak zmienil prace i wtedy sie zaczelo :(

Gość kkkiiikkkaaa
2 razy się "zdarzyło"?? I ty to nazywasz błędem?? Ja nazwę inaczej: recydywa...:o

on nie jest dobry, gdyby był nie pił by wiedząc do czego jest zdolny po pijaku i nie zwalaj winy na towarzystwo, Twój facet jest taki bo taki chce być

wiem ze on mi by niczego nie zrobil.. i nikomu innemu tez nie, na codzien jest kulturalny nie wiem co mu odbilo :( nie chce juz go bronic, troche mi ptworzyliscie oczy i Wam za to dziekuje, bo przez caly czas placze i sie zamartwiam...i swoje sprzwy przez to zaniedbuje... ale po prostu tak jak ktos pisal, on po wiezieniu stanie sie dopiero okropny :( i to jest najgorsze :( teraz on stara sie zmienic i byc wredny zeby tam przetrwac, mowi, ze stara sie zabic w sobie uczucia

a powiem Ci jeszcze przypadek znajomej,tez miała takiego faceta,siedział nawet w wiezieniu juz tez za wybryk, no i jak chciała sie z nim rozstac to ja pobił i chciał dźgnąc nożęm, a tez uwazała jaki to on dobry jest

uwazam, ze powinien miec jakis dozor i kare odbycia w domu, nie zblizania sie do tego czlowieka, jakas grzywna i tyle, ale nie wiezienie :( przeciez wiemy ze tam tak naprawde resocjalizacji nie ma :( po odbytej karze wychodza jako skazani i nie maja pracy, potem szukaja lewej pracy i znowu ida do pudla :( czy mozna go od tego jakos uchronic? ---> nie wiem czy on jest taki bo chce taki byc?.... odkad sie wyprowadzilam zaczal pic :(

Gość a niech ten twoj gach
gnieje 12 lat przy okazji jakis prawdziwy facet przygarnie go jako prywatna dziwke i bedzie git

cytuje Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a powiem Ci jeszcze przypadek znajomej,tez miała takiego faceta,siedział nawet w wiezieniu juz tez za wybryk, no i jak chciała sie z nim rozstac to ja pobił i chciał dźgnąc nożęm, a tez uwazała jaki to on dobry jest xxxxx nie wiem ;/ pewnie dlatego ze w tym wiezieniu sie zmienil ;/ czy Wy wiecie jak jest w polskich wiezieniach? on ostatnio mial problemy, bo rozwod rodzicow, nie mial pracy, potem znalazl nowa prace i glupie towarzystwo, z ktorymi pil :(

Gość polskie wiezienia
sa niczym 3 gwiazdkowe hotele ze spa 🖐️

Gość kkkiiikkkaaa
Sorry, ale cały czas sobie wyobrażam, ze to mojego faceta pobili jacyś pijani zwyrole. Jeszcze 2 razy najlepiej. I nie, nie satysfakcjonowałaby mnie kara śmiesznego "dozoru" kuratora, czy areszt domowy. Miejsce takich ludzi jest w pierdlu. I nie gadaj, ze popełnił "błąd", bo chyba 2 razy mu się zdarzyło...:o Pewnie niedługo będzie trzeci...

aha... i on mi powiedzial, ze nie ma znaczenia czy bedzie tam miesiac czy 2 lata czy dluzej .... ze juz po miesiacu sie zmieni na gorsze, bo on wie jak to jest w wiezieniach... ssam mi napisal, ze mam o nim zapomniec, ze on bedzie w zyciu sam bo na to zasluzyl :( on wie co zrobil i zdaje sobie z tego sprawe :( powinnam o nim zaopmniec, ale uwierzcie ze to jest dla mnie trudne... tyle czssu spedzonego razem, poswieconego.... mam go skreslic???

Gość miejmy nadzieje
ze twego chloptasia w wiezieniu niezle "zahartuja" :D

wiem ... bo gdyby jego pobili to tez bym tak myslala, ale postawcie sie w mojej sytuacji i sprobojcie mnie zrozumiec :( jestem teraz strzepkiem nerwow :(

nie wiem co mam robic??? powiedziec mu trzymaj sie i nie przejmuj i go skreslic i po prostu nie odzywac sie jak bedzie siedzial bo jest dupkiem ktoremu nalezy sie kara??? i tak bede cierpiala ;/ bo jednak cos mnie z nim laczy...

Gość a ja sie zapytam kiedy masz
zamiar skonczyc to prowo ?:O

to nie jest prowokacja ale chcialam sie dowiedziec od ludzi jak to jest, bo mozde mieliscie podobne sytuacje... znajomi mi mowia, ze mam go zostawic, jego mama mi mowi, ze nie mam go opuszczac bo on sie zalamal i mnie odtraca tylko dlatego, ze chce dla mnei dobrze ...

jestem teraz w kropce... ja bede przy nim i bede go wspierac.. ale nie wiem czy mam na niego czekac czy odpuscic... jego mama tez zalamana :( naprawde koszmar

:(

Gość to moze umow sie z nim
ze kiedy bedzie chcial sobie wypic i kogos skatowac, to ma sie wyladowac na Tobie? uchronisz tym samym niewinnych ludzi przed krzywda i jednoczesnie gleboko doswiadczysz, jak "dobry" jest Twoj chlopak, proste, co? tylko nie skamlaj potem na forum "chlopak mnie pobil po pijanemu", OK?

jak on pojdzie do więzienia to ja zrobie laske sędziemu i go puszczą

Gość Prawnik_karnista
Jestem prawnikiem, za 14 dni po rozprawie sam się bedzie musiał zgłosic do zakładu karnego

Gość Kkajddad
Prawniku za duzo się kodeksów naczytałeś. Ja już czekam 4 miesiące od uprawomocnienia się wyroku, i sie nie moge doczekac wezwania do zk. Jak to wytłumaaczysz?

Gość barnej
Hehe - lubię takie prowokacje :) Ktoś sobie wymyślił, że jakaś laska broni śmiecia i temat się kręci. Smutne jest niestety to, że na świecie na prawdę są kobiety, które wiążą się z mętami i zwyrolami z marginesu :(

Gość gość
Ja powiem tak w kryminale nie jest tak źle trzeba przestrzegać pewnych reguł i zasad sam mogę zaraz powrotem trafić i mam małe dziecko nie chcę tam iść ale nic na to nie poradzę